השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

:)

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-שגר פגר למה בחרתם בשיר הזה?שמעתי אותו די הרבה השבוע... -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אינפקציה-מסעדות דגים למה בחרתם בשיר הזה?כי הוא נדסק לי ואנלא מספיקה לשיר אותו,וזה שיר מצחיק

Hezi The One

New member
אני חולה:(

שיר השבוע של שייגעצ-אין לי כח אין לי מושג למה שיר השבוע לא של שייגעצ-השקט שנשאר-שירי מימון עצוב...אבל השיר יפה...

../images/Emo168.gif השיר שלי הוא...

אבא עורך דין - אחלה שיר לנגן... ואני גם אוהב את system of a down - chop suey שיקו אחלה גיטריסט... אמן!

Sheygets16

New member
Me

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- דווקא כשרצית. למה בחרתם בשיר הזה? פשוט אוהבת אותו :) -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- שני שירים, אחד של אפרת גוש-פעם בחיים והשני של אינפקציה -סרט של סקס, שני שירים ענקיים

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifעוד שבוע ישלי יומולדת../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-
"אלוף בלפשל" למה בחרתם בשיר הזה?
כי זה שיר יפה -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-
אממ..GreenDay - Time Of Your Life למה בחרתם בשיר הזה?
כי אני אוהבת לנגן אותו, שיר מדהים

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif תודה שחראבןצור../images/Emo24.gif

[עידן, לא?
] אבל תגיד לי מזלטוב ביום של היומולדת..
יותר מגניב

פרקשון

New member
כן...עידן..

אני אשתדל לזכור מקסימום יהיה פה שירשור ומאיפה לך שקוראים לי גם שחר?

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif נו, נראלי שכבר דיברנו עלזה.

... ראיתי אותך בחגיגית, עמדתי שורה ראשונה ואתה עמדת כזה באמצע ושאלתי אותך באמצע ההופעה, צעקתי לך [
] "הי, אתה מהפורום של שייגעצ, נכון?" ואמרת שכן..אתה בטח לא זוכר.. ו...אם אתה צריך ציטוט של אבי אז בבקשה:
"בואי, גלי, אני אקשור אותך לכיסא8-|
אמיתי לחלוטין

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif פאק! תיקון...../images/Emo122.gif

"בואי גלי, אני אקשור אותך לכיסא!
"

פרקשון

New member
חח יש דברים שאני כבר לא זוכר

חח לא חשוב תגידי הציטוט כלל גם משקפי שמש?!

פרקשון

New member
השיר השלי

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- שחק את המשחק למה בחרתם בשיר הזה? כי שיקו -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- שזיף למה בחרתם בשיר הזה? הרגשה כללית

../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלי לא של שייגעצ- אלוהים- מוקי השיר ששרת לה- עברי לידר. השבוע אין לי של שייגעצ.

oOkinneretOo

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo47.gif

של שייגעצ- את יפה =] זה היחיד שהזדמן לי לשמוע לא של שייגעצ.. אממ לימפ ביזקיט -רולין וגם.. EAT YOU ALIVE שירים חזקים נה

המממממ

שייגעצון- שיקו! כי ראיתי אותה כפרעליו!!!!!!!!
לא שדל שייגעצ- wonderwall dont look back in anger שניהם של OASIS התחלתי לשמוע OASIS וזה שני שירים כל כך טובייים!!!!!!!

למעלה