השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

dsol

New member
<-.->

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אוויר למה בחרתם בשיר הזה? כי ככה אני מרגיש -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- עברי לידר - מרי לנצח למה בחרתם בשיר הזה? כיי זה עברי ! צריך להוסיף ?!

laila22

New member
../images/Emo42.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- קשה לי לחשוב. למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא יפה, וכי אני ממש חורשת עליו בימים האחרונים. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- איפה הילד- מה שעובר עליי. למה בחרתם בשיר הזה? כי אני די מתחברת אליו בזמן האחרון...

יאללה

של שייגעצ- דיילת באל על-כי אני טס עוד יומיים
לא של שייגעצ-יותר טוב כלום מכמעט-עברי לידר כי קניתי את הדיסק ואני אוהב

Hezi The One

New member
נממ

שיר השבוע של שייגעצ-אין:\ שיר השבוע לא של שייגעצ-עוד ארון אחד-היהודים כי אני רואה אותה הכל עכשיו בסדר

DemonDog

New member
השירים שלי...

שיר השבוע שלי של שייגעצ: עושה ביד- בגלל שבהופעה בשברולט ביום שישי שבה הופיעו בין השאר להקת "פרווה" והם עשו קאבר מ-ד-ה-י-ם לשיר הזה וקצת נדבקתי אליו (שוב...) מילות השיר: http://www.mp3music.co.il/lyrics/533.html שיר השבוע לא של שייגעצ: מוניקה סקס - בעיר הזאת- בחרתי בשיר הזה בגלל שהוא פשוט יפה. מילות השיר: http://www.mp3music.co.il/lyrics/3023.html

JALULA2

New member
ממממ..יש הרבה!

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אינטרקום למה בחרתם בשיר הזה?סתם כי הוא יפה ואני יכולה לשמוע 1000 פעמים -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אימפריות נופלות לאט למה בחרתם בשיר הזה?זה השיר הכי יפה בעולם......!

•No¥a•

New member
../images/Emo60.gif

שייגעצ- ראש הממשלה למה? שמעתי אותו אתמול אחרי המוןן זמן שלא שמעתי
לא שייגעצ- זכוכיות - אינפקציה למה? גם אותו שמעתי אתמול אחרי המון זמן

השירים שלי.. ../images/Emo26.gif

שייגעצ
קשה לי לחשוב. פשוט ככה. לא של שייגעצ
מסיבת מתגייסים- אביב גפן למה
כי ביום שלישי אני מתגייסת

[:

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-ניו יורק רפיח למה בחרתם בשיר הזה?כי השבוע אחרי בערך חודשיים+ לא שמתי שייגעצ[
] -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-כנסיית השכל-אגדה מוזרה למה בחרתם בשיר הזה?ככה

שטיצה

New member
השירים שלי. ../images/Emo9.gif

שייגעצ
את יפה. כללי
כלום לא עצוב - אביתר בנאי.

batel b2

New member
=)

-שיר השבוע שלכם של שייגעצ-אבא עורך דין למה בחרתם בשיר הזה?כי הוא בסט!! -שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ-רבות הדרכים למה בחרתם בשיר הזה?כי זה אחלה שיר:)

../images/Emo11.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?אינטרקום אני פשוט חורשת על השיר במן האחרון...גורם לי לחשוב אופטימי:) -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? לב שלם-ברי סחרוף "לב שבור הוא לב שלם"...משפט חזק

היי שייגעצים

הלו הלו :) פעם ראשונה שלי פה בתור אחת שמאוהבת קשות בתחת של יובל חחחח וחוץ מזה אוהבת את המוזיקה שלהם ומשתלדת להגיע להופעות כשיש מאני חחח אמממ השיר שאני הכי אוהבת זה דיילת באל על שיר מטורף הם כל פעם קורעים אותי מחדש עם השירים שלהם חחחח ועכשיו ברצינות...בנות.. תודו שלא הייתן מתנגדות לאיזה דרינק עם התחת של יובלי אה?? חח יאללה לילה טוב מטורפים

yardenbm

New member
ברוכה הבאה

יש לו תחת חמוד ונעים... האמת שהוא כבר לא יפה עם הקוקו ממש מכוער לו כש היה לו יותר קצת (מה שהיה לו בחופש הגדול לא יודעת איך לתאר את השיער שלו אז) היה יותר יפה

JALULA2

New member
נכון! הרבה יותר יפה לו עם...

שיער קצר..עכשיו הוא מכוער אבל לא משנה איך הוא יראה אני יאהב אותו:)))

למעלה