השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

Sheygets16

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אין השבוע שייגעצ :] שיר השבוע לא של שייגעצ יהיה כל השירים של The Killers + Jessica Andrews - Who I Am

בצה17

New member
בוקר אור../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי של שייגעצ- "דווקא שרצית"-[(לא קיים בדיסקים) כל כך - מתאים לכל האירועים האחרונים שקראו לי בחיים...] שיר השבוע לא של שייגעצ- "התקף לב קטן"- יוני בלוך.

טולייצ

New member
אווווווווווו ../images/Emo10.gif

בוקר כל כך מסריח אף פעם לא היה לי. שיר השבוע של שייגעצ - "קשה לי לחשוב" כי באמת קשה לי לחשוב!!!
אין שיר שלא של שייגעצ לשבוע זה. למות כאן ועכשיו!

laila22

New member
השיר שלי..

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- מרלין מונרו. למה בחרתם בשיר הזה? כי שמעתי אותו הכי הרבה בשבוע האחרון. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- בכל יום שאת לא איתו- נמרוד שיקלר למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא יפה

השיר שלי

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- מרלין מונרו בגלל הבית "בעיות אכילה, עם מבט מקולף, תגידי כמה עלה לך לסדר את האף" אחלה שורה... -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- פצעים ונשיקות, מוניקה סקס בגלל הליווי באס, אני אוהב ת'באס! -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים. אפשר אבל אין לי כוח...

•No¥a•

New member
אני אני אני

שייגעצ- ניו יורק רפיח למה- ראיתי את הקליפ פעמיים השבוע ^^ לא שייגעצ- nightwish - over the hills and far away למה? פשוט שיר טוב ואני חורשת עליו

../images/Emo98.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? מרלין מונרו -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?מטרופולין- לא אומרת כלום

[=

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אינטרקום למה בחרתם בשיר הזה?"מחר יהיה יותר טוב..."
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-kiss me,אין לי מושג של מי,שיר יפה
למה בחרתם בשיר הזה?סתם כי זה שיר ישן והרבה זמן לא שמעתי

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifבוקרטוב../images/Emo42.gif[נו,עכשיוקמתי../images/Emo6.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-
מממ...אין למה בחרתם בשיר הזה?|קדימה
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-
Westlife / "Can't lose what you never had" למה בחרתם בשיר הזה?
כי אני כלכך מזדהה איתו
[המילים בסוף הפוסט..]

USA

sheygets- mashkaot hrifim becuase pople here liked that song not sheygets ivri lider the hole yotr tov clum mekmat CD cuase i listen to it all the time here

בובובובוקר טוב! טוב נו,עוד מעט בוקר

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אינטרקום ! למה בחרתם בשיר הזה? כי למדתי לנגן אותו והוא דיי תקוע לי במוח... מלבד זה, הוא בין השירים הטובים! -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- שירי ליפשיץ [נדמה לי?] - קשה לקום בבוקר. נדבקתי בגלל 'השיר שלנו', איזה שיר מדהים!
למה בחרתם בשיר הזה? הוא ממש..מתאים לי..

שטיצה

New member
-

שייגעצ
רוצה ללכת. לא בא לי לפרט למה, מצטערת. כללי
Kittie - suck. כי זה שיר כלכך טוב.

JALULA2

New member
שליי

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אינטרקום למה בחרתם בשיר הזה?כי קמתי בבוקר מהצלצול של האינטרקום ונזכרתי בזה -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אמפריות נופלות לאט ורבות הדרכים למה בחרתם בשיר הזה?שני שירים ממש יפים

liraz y

New member
אממ

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- את דומה לכלב למה בחרתם בשיר הזה? מוקדש לאחותי הביצ'ית -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- בורח- נימרוד והבודדים למה בחרתם בשיר הזה? כי בא לי לברוח למקום שלא יציקו לי הייתי שמה לכם את התמונה של החתמימה שיובל חתם לי על החזה אבל משום מה שזה לא מצליח לי

למעלה