השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

Sheygets16

New member
../images/Emo27.gif

שייגעצ אין השבוע, אבל בכללי Celine Dion - I'm Your Lady, כי הייתי בחתונה וזה היה ה"סלואו הראשון" אז נדבקתי :] בוקר
וב.

liraz y

New member
../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ראש הממשלה למה בחרתם בשיר הזה? בזמן האחרון שמעתי אותו הרבה -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- בכל יום שאת לא איתו- נימרוד שיקלר למה בחרתם בשיר הזה? אני יודעת לנגןאותו על גיטרה והשבוע למדתי לנגן אותו גם על אורגן:)

laila22

New member
השיר שלי ../images/Emo186.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אלוף בלפשל וקשה לי לחשוב. למה בחרתם בשיר הזה? כי אני שומעת אותם המון בימים האחרונים. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- נמרוד שיקלר- מישהו חשוב. למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא יפה

dsol

New member
השירים שלי

שייגעצ - רוצה ללכת כי נפרדתי מחברה שלי ביום ראשון... וחלר מהשיר מתאים (לא כולו אבל יש חלקים שאני ממש מזדהה איתם) לא שייגעצ עברי לדיר - אחד כי אני פשוט אוהב את השיר הזה !!!!!!!

../images/Emo95.gif

שיר של שייגעצ?? אין לי נראה לי השבוע שיר של שייגעצ. לא שמעתי השבוע כמעט שייגעצ. בעצם
מנחה בערוץ הילדים, כי ראיתי עכשיו חלק מופע עיר ערוץ עם כל הבנות של אתי ונזכרתי שגם אני הייתי כמעט כזו
שיר לא של שייגעצ?? שיר תקווה של אביב גפן. בהמשך להודעה שהתפרסמה בפורום שלו

../images/Emo13.gif

שייגעצ-כל הדיסק ניו יורק רפיח למה? כי אחרי מעל 4 חודשים שמעתי את כולו ברצף
לא שייגעצ-red hot-scar tissue

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ
'עושה ביד' למה בחרתם בשיר הזה
אין לי מושג. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ
'אני מאמין' כנסיית השכל למה בחרתם בשיר הזה
כי שמעתי אותךו ברדיו וזה היה מאוד מוזר >< אל תשאלו...

מ י כ ל ל

New member
הנה ../images/Emo160.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- דיילת באל על למה בחרתם בשיר הזה? לא יודעת... -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- מתבייש של נמרוד שיקלר למה בחרתם בשיר הזה? כי שמעתי אותו המון השבוע.. התמכרתי לשיר הזה..

שלי../images/Emo160.gif

שייגעצצצ...ניו יורק רפיח כי אני איפשו בין ניו יורק לרפיח(יותר קרוב לנוי יורק)(איזה טמבל אני) לא של שייגעצ השכנה שלי-נמרוד שיקלר- אני חורש עליו חעחעח

liraz y

New member
ואי

טוב לדעת שלאנשים עה יש טעם טוב בטירוף! גמני חורשת על השכנה שלי

elezrit

New member
שילי..

השיר לי-ניויורק רפיח למה..? הישן והטוב.. אין עליו... לא של שייגעצ.. - 100 בנות דתיות-עברי לידר.. למה..? זתם..!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין השבוע -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- מטרופולין-מלאכים למה בחרתם בשיר הזה? כי זה שיר פשוט מדהים.....

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- שחק את המשחק למה בחרתם בשיר הזה? אהבתי בו גם את המילים וגם את הלחן. בזמן האחרון אני שומעת אותו הרבה :) -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- עברי לידר - בוא [רמיקס] למה בחרתם בשיר הזה? אני אוהבת את השיר הזה מאוד, והרמיקס ממש יפה :)

מיאו. ../images/Emo42.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ - אבא עורך דין למה בחרתם בשיר הזה? כי אימאבא קנו את הDVD של ניצנים של שנה שעברה [?] ויש שם את ההופעה של שייגעצ עם השיר הזה בהופעה כזאת מעולה שזה עושה טוב
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- התקף לב קטן של יוני בלוך למה בחרתם בשיר הזה? כי זה השיר שאני הכי שומעת לאחרונה.... ותמונה כי היא נורא מזכירה לי שהחופשה עומדת להגמר כל רגע ועד כמה אני צריכה עוד שעות ביממה כדי להספיק לעשות את כל מה שרציתי לעשות בחופש

yardenbm

New member
עונה

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-קשה לי לחשוב -למה בחרתם בשיר הזה?כי זה שיר יפה -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ: uselessID- it's alright -למה בחרתם בשיר הזה?כי קנו לי את הדיסק ליומולדת וזה שיר יפה -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם,וקישורים ללירקס של השירים

למעלה