השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

טולייצ

New member
../images/Emo14.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין למה בחרתם בשיר הזה? לא שמעתי שייגעצ המון זמן -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- 1)ואולי-עברי לידר 2)לא קל-היהודים למה בחרתם בשיר הזה? 1)כי בדיוק לפני כמה דקות סיימתי לפענח את הסולו שבשיר (חח שישץ בחלילית ואני בגיטרה,זה היה כל כך מצחיק). 2)כי לן שרה כה יפה! השיר יהיה בטקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל בשלישי הבא בבית הספר שלי (אני משתתפת).

MarishA M

New member
הנה שלי..

למי שתוהה אני לא חדשה פה אני פשוט אף פעם לא מגיבה.. שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- לב מפלסטיק למה בחרתם בשיר הזה? כי..התגעגעתי
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-i miss you-blink 182 למה בחרתם בשיר הזה? כי אני מאוד מאוד אוהבת אותו..

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifהשיר שלי../images/Emo65.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-
"
מפלסטיק" למה בחרתם בשיר הזה?
כי אני ממש אוהבת לנגן אותו
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-
אינפקציה/"ורד" למה בחרתם בשיר הזה?
כי זה שיר ענקקקקקקקקק

invAsion

New member
../images/Emo103.gif

של שייגע: אין לי אוויר. למה? כי ככה אני מרגיש לאחרונה. לא של שייגעצ? עכשיו את. למה? "כי ככה זה כשאת איתי והחיוך שלך שווה חיים שלמים או שניים".

Sheygets16

New member
ממ ../images/Emo88.gif

של שייגעצ: אוי ואבוי למה? פשוט זימזמתי לי אותו היום בין
לסיגריה כשבאמצע הייתה מתכונת במתמטיקה [בעע]
לא של שייגעצ: מטרופולין - לא אומרת כלום למה? בגלל הקליפ.. דמעתי, מאנימציה.

../images/Emo9.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אינטרקום. למה בחרתם בשיר הזה? לא'דעת. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אני אפס / בן ארצי. למה בחרתם בשיר הזה? משקף!

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אויר. למה בחרתם בשיר הזה? שיר יפה:) -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- Green Day - Hitchin' A Ride למה בחרתם בשיר הזה? שיר יפה:) תמונה חמודה שהוספתי - גוד שארלוט מכסחים את אבריל

Maytallll

New member
קחי את זה בקלות...

גמני אוהבת את אבריל....so what?? על כל זמר\להקה\שחקן... יורדים צוחקים וכל זה אז למה לקחת אישית?!

אני../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אויר. למה בחרתם בשיר הזה?כי פשוט ככה- אין לי אויר. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- The memory remains-MetallicA למה בחרתם בשיר הזה? כי נידבקתי בו.. והוא גורם לי לעשות שטויות

שטיצה

New member
../images/Emo9.gif

מנחה בערוץ הילדים. בגלל שיצא לי לדבר על נושא דומה, עם ידיד.

למעלה