שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין למה בחרתם בשיר הזה? לא שמעתי שייגעצ המון זמן -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- 1)ואולי-עברי לידר 2)לא קל-היהודים למה בחרתם בשיר הזה? 1)כי בדיוק לפני כמה דקות סיימתי לפענח את הסולו שבשיר (חח שישץ בחלילית ואני בגיטרה,זה היה כל כך מצחיק). 2)כי לן שרה כה יפה! השיר יהיה בטקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל בשלישי הבא בבית הספר שלי (אני משתתפת).
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אויר. למה בחרתם בשיר הזה? שיר יפה -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- Green Day - Hitchin' A Ride למה בחרתם בשיר הזה? שיר יפה תמונה חמודה שהוספתי - גוד שארלוט מכסחים את אבריל
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אויר. למה בחרתם בשיר הזה?כי פשוט ככה- אין לי אויר. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- The memory remains-MetallicA למה בחרתם בשיר הזה? כי נידבקתי בו.. והוא גורם לי לעשות שטויות