השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

פרקשון

New member
שבוע טוב

שיר השבוע של שייגעצ: פקיד אפרורי, כי התגעגעתי... שיר השבוע לא של שייגעצ: ככה מפנקים של אינפקציה, כי אני פשוט מזדהה

פרקשון

New member
כן!! ראיתם איזה אבא נחמד יש לי?

כל דקה ושלושים אני מקבל ביס לפנים גם קיבלתי אתמול בבוקר פיצוץ לכליה

אמ לא...בכל האתרים לזיהוי שירים למי

הם רשום וגם בהופעה שהוא שר.."ברזל" אני זוכרת. אולי בעצם אני טועה שאל מישו שיש לו ת'אלבום

פרקשון

New member
ברזל!

המורה הסבירה לי שהוא שחור באמת.... ככה מפנקים אותי בבית מה לעשות

וול, ../images/Emo13.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אלוף בלפשל למה בחרתם בשיר הזה? הגעתי למסקנה (תקנו אותי אם אני טועה) שלא הרבה אנשים אובהים ומעריכים את השיר הזה. לכן הוא נבחר להיות בחירתי!
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- "לילה בלי טיפה של דלק"- חמי רודנר למה בחרתם בשיר הזה? חמי כזה חמוד. יש לו לסת קצת מפחידה אבל הוא חמוד
-אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים. טוב אמממ רוצים לראות תמונה?!- קלטו תמונה שלי עם שומר אחד בארגנטינה ש-ממש- דומה למריאנו מ'אלי ומריאנו'..ונחשו מה?!- גם קוראים לו מריאנו!!

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

של שייגעצ: ממ.. בגלל שהייתי השבוע בהופעה ברעננה אז הכל עוד טרי בראש וכל שעה אני מזמזמת שיר אחר - אז היום נפרגן ונגיד שהכל הולך :] לא של שייגעצ: יוני בלוך - פסיכולוגית "ענבר.. אל תגידי שהזמן שלנו נגמר, יש לי עוד כ"כ הרבה מה לוווממר"

../images/Emo109.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- חייל של 100 שערים/ עושה ביד למה בחרתם בשיר הזה? חייל של 100 שערים- בגלל שהיום שמעתי אותו ועברתי דרך בני ברק וזה הצחיק אותי
עושה ביד- כי ישב לידי היום באוטובוס איזה מישהו בן 17 והרגשתי שלא היה לו נוח
וזה הצחיק אותי [שמעתי את המוסיקה די חזק] -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- יובל לוריא - דקה אחת למה בחרתם בשיר הזה? כי פשוט אני אוהבת אותו

Hezi The One

New member
חוי

שיר השבוע של שייגעצ-אברום בורג כי
שיר השבוע לא של שייגעצ-יובל לוריא-דקה אחת כי אממ זה שיר טוב

למעלה