השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

שייגעצ: ניו יורק רפיח :] לא שייגעצ: עברי לידר - ניסים

Dani my love

New member
../images/Emo178.gif

שייגעצ: מרלין מונרו לא שייגעץ: hey you של פינקפלויד ומממ מה זה השיר החדש של שייגעצ?

yardenbm

New member
../images/Emo93.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-דווקא שרצית למה בחרתם בשיר הזה? מדבר אלי הרעיון של השיר -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-we belive-good charlotte למה בחרתם בשיר הזה?כי הגם מדבר אלי אבל בקטע אחר בלעט מתחברת למילים

יא איך אני אוהב

שייגעצצצצצ- אין לי אוויר- כי אתמול סתם בלי קשר לחיים התחלתי לשיר אותו באמצע הרחוב לא של שייגעצצ- אומץ- דודי לוי נגיעות- ברי סחרוף

Hezi The One

New member
עונה:

שיר השבוע של שייגעצ-שיר יפה נו זה של דן תורן ושייגעצ,אבל שיר ממש יפה שיר השבוע לא של שייגעצ-פיוטה-היהודים גאד,אחת המנגינות הכי טובות שיש

elezrit

New member
מממ

של שייגעצ: משקאות חריפים למה..? מש שתמנגן עכדשיו משומה.. לא של שייגעצ: זה לאאותו דבר-עברי לידר למה..? כי עברי מווושלם...!! והשיר טוב.. ואני אוהבת אותו..

•No¥a•

New member
><

שייגעצ - אין לי כח למה? אין לי כח למבחן מחר ובכלל לכל המבחנים בזמן האחרון :/ לא שייגעצ - Oasis - Don't Look Back In Anger למה? אני פשוט חורשת עליו

X_x

שייגעצ - ששת הימים למה ? סתם בא לי :] לא שייגעצ איפה הילד - רק בשביל לקבל חיבוק למה ? ממ.. כי בא לי חיבוק [?] P:

laila22

New member
../images/Emo169.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- לב מפלסטיק למה בחרתם בשיר הזה? כי ככה אני מרגישה
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- עברי לידר- ניסים למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא מדהים
אה איך שכחתי
- גם הולידיי של גרין דיי :)

keeeren

New member
עונה...

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-משקאות חריפים למה בחרתם בשיר הזה? כי אני אוהבת אותו
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-השיר שלנו- אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה? אין סיבה מיוחדת...

dsol

New member
MEEE

שייגעצ אין לי השבוע לא של שייגעצ: אביב גפן - שנינו שווים (הגירסה שיש ב "ירח מלא" מההופעה LIVE )

למעלה