שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- את יפה.. למה בחרתם בשיר הזה? כי שרתי אותו מלא השבוע לחברה
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- עצוב בלעדייך/ אביב גפן. למה בחרתם בשיר הזה? כי אביב שר אותו בהופעה ביום שישי והוא ביצע מדהים. -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם. מממ.. תמונה שלי מפורים. סתם כי משעמם לי
אני יפה!?!??!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD זה באמת מבדר. אבל תודה על הכוונה.
ממממ... של שייגעצ "את יפה" כי השיר הזה פשוט גורם לי לבכות לא יודעת למה.. לא של שייגעצ - פלאסיבו spacial needs אחד השירייייייים הטובים סתם בא לי לצרף תמונה של העיינים שלי...
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? קשה לי לחשוב. הכי מתחבר אליי לצערי.. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? michelle barnch - All You Wanted
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ערוץ הלדים למה בחרתם בשיר הזה? כי נדבקתי אליו וגם כי ראיתי מר בלופר בערוץ הילדים -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- mtallica - one למה בחרתם בשיר הזה? כי סתם נדבקתי בו
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אינטרקום. למה בחרתם בשיר הזה? ואולי מחר יהיה יותר טוב. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- כשתלכי - אביב גפן. למה בחרתם בשיר הזה? כי ככה.
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אלוף בלפשל למה בחרתם בשיר הזה?-אני קצת מרגישה ככה:~( -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-השיר שלנו-אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה?סתם כי זה שיר מדהים וכשאני שומעת אותו אני נזכרת בדברים טובים שקראו לי
שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-קשה לי לחשוב למה בחרתם בשיר הזה?-ממ כי אני נורא אוהבת ת'שיר הזה שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-green eyes-coldplay למה בחרתם בשיר הזה?דבר ראשון כי זה קולדפליי מן הסתם..דבר שני השם של השיר..והשיר עצמו..