השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
. שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- שזיף
למה בחרתם בשיר הזה? לויודעת.
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אנג'י
למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא מדהימ.
אגב, שטיצה.. את לא בניצנים?

yardenbm

New member
איך רייק פה

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- שזיף למה בחרתם בשיר הזה? כי ה4 שורות הראשונות פשוט נכתבו עלי -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-Useless ID-crush למה בחרתם בשיר הזה? כי יש להם הופעה יום רביעי ובא לי כבר

•No¥a•

New member
נאמ

שייגעצ- לב מפלסטיק למה? ככה >: לא שייגעצ- גן החטאים- אביב גפן למה<? "..נתנו לך זהות שבורה מיום ליום היא מתפוררת המציאות שלך בממתינה אז שב בשקט.." \:

keeeren

New member
כולם בניצנים!! לא פייר...=(

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- את יפה. לא יודעת למה.. הוא פשוט יפה... -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- ליאונרדו של עברי לידר.. כי הוא מרגש אותי כל פעם מחדש!! והנה כפתור טיפשי שמשקף אותי, בערך..=\

לא זה לא יהיה השיר שלנו ...

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?משקאות חריפים,מכיוון שנזכרתי בו איכשהוא והוא בסט !
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? אינפקציה-רשת מסעדות דגים

יאללה באלגן!!!!

של שייגעצצצ-5 רבעים! אני פשוט אוהב אותו! לא של שייגעצ-שנים חסומות-מוניקה סקס, כי לויודע קצת מזכיר את הבצפר שלי, ומי שיוצא ממנו "הקיר הזה נשבר ואני לא חוזר", אני לויודע ללכת אני לויודע לדבר...-יעני כמו רובטים שזה מה שיש בבצפר שלי, ו i just wanna feel real love-robbie wiliams כי אניב אמת רוצה!

שטיצה תעשי לי ילד ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אבא עורך דין למה בחרתם בשיר הזה? כי האף שלו מושך אותי -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- יומן מסע של אביב גפן (ואריק איינשטיין
) למה בחרתם בשיר הזה? אלוהות

MarishA M

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אין לי אוויר למה בחרתם בשיר הזה?כי אין לי אוויר חם במדינה הזאת!! לא,סתם זה אחד השירים האהובים שלי של שיגעצ ויצא לי דווקא לשמוע אותו הרבה שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-כל יום שאת לא איתו-נמרוד שיקלר למה בחרתם בשיר הזה?כי זה מזכיר לי מישו

JALULA2

New member
אני=}

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-שיר יפה... למה בחרתם בשיר הזה?זה שיר יפה! -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-מלאך למה בחרתם בשיר הזה?שיר מדהיםם

.........

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אממממ הבלוז- היהודים למה בחרתם בשיר הזה? שרתי אותו כל המחנה חח

טולייצ

New member
למלם

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ - "אבא עורך דין" למה בחרתם בשיר הזה? היה הרבה יותר מנוסטלגי לשמוע את השיר אתמול בפורום. אני פשוט דורשת לחזור לתקופות היפות בחיי
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ - "האנשים החדשים"/עברי לידר למה בחרתם בשיר הזה? כי זה עברי לידר,וכי זה אחד השירים הכי הככי יפים שיש,ואלקטרוני כל כך עושה לי את זה בשיר הזה,וכי יש סיכוי להופעה מחר

השיר שלי...

שיר היום שלי של שייגעצ : עושה ביד
למה בחרתי בשיר הזה? : לא יודעת אולי באלי לעשות ביד חחחח סתם...
שיר היום שלי שלא של שייגעצ הוא : תיסלם ומוניקה סקס אור של כוכבים..
למה בחרתי בשיר הזה ? וואלה לא יודעת באמת הוא אחלה שירר

elezrit

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo109.gif../images/Emo122.gif

של שייגעצ>>> שיר יפה... עם דן תורן... לא של שייגעצ>> ל מוניקה>> כל החבר'ה...

למעלה