השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
. שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

../images/Emo26.gif ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של שייגעצ
עושה ביד.. סתם כי שמעתי אותו באוטו עם חברה שלי וצעקנו אותו כמו משוגעות באמצע איילון והיה מצחיק
שיר השבוע לא של שייגעצ
עוף גוזל- גידי גוב ושלמה ארצי.. כי הוא מדהים ומרגש.. תמונה
סתם כי בא לי

dsol

New member
-----------------------------------

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אין למה בחרתם בשיר הזה? כובע עף לגובה....... הוא לא עף הוא מרחף -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- איריס פרחי - בחלומות למה בחרתם בשיר הזה?כי ההופעה שלה הייתה מדהימה -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים

Michali17

New member
אני

והנה שוב- פינת השיר שלכם. שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אממ חייל של מאה שערים למה בחרתם בשיר הזה? סתם כי אחי ניגן אותו על הגיטרה וזה הצחיק אותי -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אין לי מושג איך קוראים לו אבל הוא מתחיל ב"היא לא דומה לאף אחת אחרת" למה בחרתם בשיר הזה? אממ סתם כי א מזמן שמעתי אותו עם החבר וזה היה נחמד -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

liel15

New member
שלי

של בשבועי האהוב עלי של שייגעצ- חייל של מאה שערים לא של שייגעצ-אהבו של אביב גפן תמונה...תראו... זו אני! תכירו אותי..

liel15

New member
שכחתי להוסיף..

למה השיר חייל של מאה שעריים- כי סתם שמעתי אותו... למה אהבנו של אביב גפן- כי אני מאוד אוהבת את השיר הזה.... ולפני שניה שמעתי אותו

שטיצה

New member
זה רק כאילו שאנ'לא יוצא מזה. :\

שיר השבוע שלי של שייגעצ- ערוץ הילדים. בגלל שפתאום שמעתי אותו אחרי שנים. שיר השבוע שלי לא של שייגעצ- אני רואה דם - היהודים. מלבד הפזמון, השיר מתאר יותר מידי טוב את כל הבאלגן שאני מרגישה.

../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

כשכותבים O.C זה נראה כאילו באים לכתוב O.O ושכחו לסיים את העיגול..
אבל משומה רק אותי זה מצחיק.

T a M a R a 2

New member
../images/Emo26.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- נוי יורק רפיח למה בחרתם בשיר הזה? כי הרסו לי את הספר הארי פוטר (תודות לחזי).. אכן העולם הזה מסריח... -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- this love של maroon5 למה בחרתם בשיר הזה?כי חברה שלי נדבקה אליו וכל היום שרה לי אותו

TiNiErBeiL

New member
קבלו>>

שיר השבוע/היום שלי של שייגעצ=> אינטרקום.. -=-למה?-=- 1. מצאתי רינגטון שלו (י=ש!) ואני מפסוטית... חח.. 2. עבר עליי סוף שבוע קשה.. אז אני מקווה ש.. "אולי.. מחר יהיה יותר טוב.. את תראי.." שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- American idiot של Green Day... -=-למה?-=- השיר מהמם.. והורדתי בקאזה קטע שהם מופיעים איתו בתוכנית אירוח.. ובילי ג'ו פשוט נותן הופעה..!! תמונה- אחח.. בילי ג'ו..

אהמ אהמ...

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- את יפה למה בחרתם בשיר הזה? פשוט שמעתי מלא השבוע!! -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- hoobastank- The reson למה בחרתם בשיר הזה? שיר מצוין שמעתי מלא השבוע!!!!

TiNiErBeiL

New member
אכן כן!

בחירה יפה... השיר- The reson הוא באמת שיר יפה.. ((אחלה בחירה...!!!
))

למעלה