השיר שלכם.

../images/Emo27.gif

של שייגעצ - אין.. למה - ככה.. :| לא של שייגעצ - SlipKnot - Wait & Bleed למה - ככה.. שיר יפה.. :| תמונה - תלחצו עליה, זו אנימציה, אהובה עליי במיוחד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה כל פעם קורע אותי לא משנה כמה פעמים אני יסתכל על זה XXXXDDDD יש את זה גם בבלוג שלך לא?

הכותרת מוקדשת לשטיץ ../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- שגר פגר למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא משעשע כ: -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- מועדון ריקודים של אפרת גוש למה בחרתם בשיר הזה? כי חרשתי עליו ^^ אני מתלהבת

jack 1

New member
הממ

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-את יפה למה בחרתם בשיר הזה?כי ככה -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-ספרי לי-סינרגיה. למה בחרתם בשיר הזה?כי ככה -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם:הוספתי וקישורים ללירקס של השירים:לא בא לי.

---

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין למה בחרתם בשיר הזה? - -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- בית הבובות - שיר בעיפרון למה בחרתם בשיר הזה? בגלל המילים, הלחן.. הכל (?) התאים לשבוע הזה שעברתי

להלהלהלה טרילילילילי ../images/Emo15.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- "
מפלסטיק"
למה בחרתם בשיר הזה? ככה.
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- "אהובתי השונה" - מופע הארנבות של ד"ר קספר...
למה בחרתם בשיר הזה?
טולית..
-אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, - אינלי כוח.
וקישורים ללירקס של השירים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
|שאיה, אני סוגדת לך על המדגישומטיק.~סגידה~|

שירי ../images/Emo13.gif (השיר שלי../images/Emo3.gif)

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-"את יפה"
למה בחרתם בשיר הזה? פתאום הוא נורא ריגש אותי
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- "לא נפסיק לחלום"/מוקי
למה בחרתם בשיר הזה? סתם יפה
וממכר
נו קחו סתם תמונה

חחחח אופס אופס זאת לא האנימציה

שרציתיייייייי באמת שלאאאאאא חחחחח |מסמיק||מובך| רגע אני אנסה למצוא תשניה- הנה אליה התכוונתי

JALULA2

New member
אני:)

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-ששת הימים למה בחרתם בשיר הזה?הרבה זמן לא שמעתי אותו-התגעגעתי:) -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אלה של היהודים למה בחרתם בשיר הזה?אני שומעת הרבה את השיר הזה בזמן האחרון

השיר שלי...

שיר השבוע של שייגעצ הוא : משקאות חריפים כי השתכרתי השבוע חח שיר השבוע לא של שייגעצ הוא לא יכול בלי זה של יהלי סובול לא יודעת התמכרתי אלוי השבוע תמונהה של יהלי :]

למעלה