השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo65.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
. שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

ס ט י י ק

New member
ניינינייניי

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-כל משקאות חריפים למה בחרתם בשיר הזה?כי אחרי חודשים[
]שלא שמעתי שייגעצ חרשתי השבוע על הדיסק
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-כנסיית השכל-אנחנו לדרכים למה בחרתם בשיר הזה?כי סתם חרשתי עליו
-אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

•No¥a•

New member
^_^

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ראש הממשלה למה בחרתם בשיר הזה? כובע. :) -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- הנצח/עוד סיכוי לאהבה - נמרוד והבודדים למה בחרתם בשיר הזה? כי פשוט חרשתי להם את הצורה כל השבוע ^^

So Fucking Sexy

New member
עונהה =]

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי כוח למה בחרתם בשיר הזה? חח כי אני עייפה ואין לי כוח ואני בדיוק שומעת אותו שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ : משינה - רומנטיקה עתידנית למה בחרתם בשיר הזה? זה הישר שידיד הכי טוב שלי הקדיש לי ואני מתגעגעת אליו חח..

So Fucking Sexy

New member
חח איזה מאמי

תודעע =] ראיתי תמנוה שלך אני חושבת בגלריה של חברי הפורום..וגם לך לא חסר חחח

Sheygets16

New member
../images/Emo27.gifבלאט.

שייגעצ - קשה לי לחשוב. לא שייגעצ - נוף אחר של יוני ואפרת.

horse girl1

New member
נמא נמא נמא..../images/Emo79.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אין לי אוויר למה בחרתם בשיר הזה? כי נדבקתי עליו כ השבוע לפזמוםן ליתר דיוק.. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אהבה של דניאל סלומון למה בחרתם בשיר הזה? גם נדבקתי עליו

..............

של שייגעצ - שזיף למה? אני דיי מזדהה איתו לא של שייגעצ - דניאל סלומון - אחרת, איפה הילד - אהובה הקטנה למה? כי הם ממש ממש נוגעים בי.. במיוחד של דניאל סלומון, "אחרת" שיר שאני כלכך מזדהה איתו דאמט!

JALULA2

New member
:p

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-קשה לי לחשוב למה בחרתם בשיר הזה?אני שומעת אותו עכשיו.. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-מחר כבר לא יבוא\אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה?שיר יפה..

טרילילילילילילילילייליללייללי ../images/Emo15.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-ניו יורק רפיח..
למה בחרתם בשיר הזה? באלי.
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- צ'ופסויי (בלע אינלי מושג איככותבים את זה..) S.O.A.D
למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא יפההה
כי הוא מדהימ.
(זה ג'וני פיטרסון
, יא בורים.
)

הוא מכוער

מעניין למה הוא הצטלם ליד התמונה הזאת.. אולי כדי להראות פסי דמיון? חחחחחחח.....

תירי, זה ככה... ../images/Emo15.gif

לשלי יש פוטנצייל להגיע לגודל של שלך, ולשלך יש פוטנציל להגיע לגודל של לוסי... בנתוס?

למעלה