. שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.
-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ראש הממשלה למה בחרתם בשיר הזה? כובע. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- הנצח/עוד סיכוי לאהבה - נמרוד והבודדים למה בחרתם בשיר הזה? כי פשוט חרשתי להם את הצורה כל השבוע ^^
שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי כוח למה בחרתם בשיר הזה? חח כי אני עייפה ואין לי כוח ואני בדיוק שומעת אותו שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ : משינה - רומנטיקה עתידנית למה בחרתם בשיר הזה? זה הישר שידיד הכי טוב שלי הקדיש לי ואני מתגעגעת אליו חח..
שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אין לי אוויר למה בחרתם בשיר הזה? כי נדבקתי עליו כ השבוע לפזמוםן ליתר דיוק.. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אהבה של דניאל סלומון למה בחרתם בשיר הזה? גם נדבקתי עליו
של שייגעצ - שזיף למה? אני דיי מזדהה איתו לא של שייגעצ - דניאל סלומון - אחרת, איפה הילד - אהובה הקטנה למה? כי הם ממש ממש נוגעים בי.. במיוחד של דניאל סלומון, "אחרת" שיר שאני כלכך מזדהה איתו דאמט!
שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-קשה לי לחשוב למה בחרתם בשיר הזה?אני שומעת אותו עכשיו.. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-מחר כבר לא יבוא\אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה?שיר יפה..