השיר שלכם !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
השיר שלכם !

טוב יאללה פינה חדשה בפורום הזה (וקיימת כבר הרבההה זמן בפורומים אחרים אז גם לנו מגיע לא ?) פינת השיר שלכם ! שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לNOVA לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

dsol

New member
אני יתחיל....

-שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- Consummation למה בחרתם בשיר הזה? יאללה שיצא כבר כסינגל ! -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- איריס פרחי - בחלומות למה בחרתם בשיר הזה? פשוט התמכרתי לשיר הזה אחרי ההופעה שלה ! (הגירסה האקוסטית של ההופעה הכי שוטלת!) -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לNOVA לפי מצב רוחכם,וקישורים ללירקס של השירים.

dsol

New member
חח נכון לכי תדעי מה יצמח...

אני יודע שכותבים שותלת אבל שיהיה איריס שליטה !
יאלה אלה שוטי כבר... שתחזרי יותר מהר

נמ.

-שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- Run Away למה בחרתם בשיר הזה? התאים להרגשה שלי השבוע. -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- מה שקרה - אפרת גוש למה בחרתם בשיר הזה? אחרי ההופעה ביום שבת התאהבתי בשיר... תראו מה יש לי!
[מי אמר פאקצה
?!] מי ידע שכותבים הגר עם ד'?

ברררר

New member
זה החתימה של עברי לא?

כזה צפוי הבנאדם... ככה זה הולך- שם: שלך עברי (והכל בכתב לא מובן......)

ברררר

New member
../images/Emo6.gif לא מובן הבנאדם

אם תסתכלי בהודעות שלו בפורום שלו תראי שהוא גם דיסלקט....

Amber

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שאצלי זה "ש'ך" לא היה בא לו על "ל"...

אני יכולה גם להשתתף?? ../images/Emo132.gif

שיר השבוע/היום שלי (של נובה): grace למה? לא יודעת... אני פשוט אוהבת את השיר הזה.... עושה לי טוב לשמוע אותו... שיר השבוע/היום שלי (לא של נובה): מירי מסיקה- באה אליכם, אני פשוט התמכרתי לשיר הזה אני לא יכולה להסביר, הוא תקוע לי בראש!!!

ברררר

New member
../images/Emo80.gif

שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- Sunday למה בחרתם בשיר הזה
גם כי בדיוק חבר שלי הזכיר לי שהוא אוהב את השיר הזה שלהם (נו נו חינכתי אותו, הוא נכנס לאתר שלהם!) וגם כי קראתי את הדף אומן שלהם בMOOMA -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA-זה טוב/עברי לידר למה בחרתם בשיר הזה
לא יודעת היה לי דחף כל השבוע לשמוע אותו, ואפילו לא יצא לי!!!!! -נו אמרתם מה שרוצים אז היה לי בא חתיך.... :) וגם מילים לשיר מדהים של קולדפליי

Amber

New member
השיר שלי

-שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- SUNDAY למה בחרתם בשיר הזה? למי שזוכר עם מי באתי להופעה במיטץ', לפני כמה ימים נסענו יחד והיא הביאה דיסק... הדיסק שהיא קיבלה בהופעה מעדית
ציטוט מקורי שלה "השיר הזה מושמע אלי בלופים..." -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- מוש בן ארי - את למה בחרתם בשיר הזה? כי באותה נסיעה העברנו גם לרדיו (טוב, יש שם שלושה שירים...) והחלטנו שאם יש שיר שאנחנו רוצות שמישהו יקדיש לנו, זה השיר המושלם. ותמונה... משהו שהצחיק אותי מאוד... Enjoy לילה טוב שבוע מקסים ו... מוזיקה נהדרת לכולם

למעלה