השיר שלנו ב-
אנשים

השיר שלנו ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לראות את הפרק הראשון בעונה החדשה של "השיר שלנו" לפני כולם? הפורום הרשמי של "השיר שלנו" מפרגן לכם כרטיס כניסה לפרימיירה החגיגית לפרק הראשון בעונה הרביעית שתיערך ביום ראשון הקרוב. רוצים להתחכך בכוכבים? היכנסו לפורום מהשעה 18:00 ונסו את מזלכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=981

I Have a Date-Vandals ../images/Emo163.gif

I have a dateeeeeeeee with the cutest girl in townn I have a dateteeeeeeeeee and I'm happiest boy around..

hermaioni

New member
../images/Emo207.gif- סורי נועה../images/Emo9.gif

זה לא אמיתי!! נכון? ;[ שלחו לי את זה... אני לא מצליחה לראות אם זה פוטושופ או אמיתי! its cant fucking be... :(

picasso 3000

New member
אני חושבת

שזה לא אמיתי... אם תשימי לב יש הבדל ויש קו שחוצה את הראש של בילי ...... סה"כ מה הסיכויים שבילי גו' ""שלנו""" יעשה דבר מטורף זה??? הרי הגיוני שלא הרי הוא צבע את שיערו לוורוד כחול וחמצן לבלונד הוריד את כל בגדיו ונענע את התחת ה"מוצק" וה"שרירי" שלו...

לא הבנתי מה כתבת, ../images/Emo163.gif

אבל לבלינקס (נוסטלגיה
) היה שיער כחול ויפה בעברו
(כמה חבל שהפני תחת שלו הרסו, אבל נוורמיינד)

picasso 3000

New member
הכוונה שבלי עשה

דברים די מוזרים בקריירה שלו.... מי יודע מה הצעד הבא שלו.... בוווהוההההה!!!! (טוב, סליחה, זה לא היה הכרחי)......

BlueBeIl

New member
האמת שזה נראה לי די אמיתי,

ואני עובדת הרבה עם פוטושופ ככה שאני אמורה לזהות דברים כאלה, אבל מבחינה הגיונית לא ממש נראה לי שהוא עשה מוהאק אני דווקא מקווה שכן, זה די מגניב, הבחור התחיל קצת להתייפייף יותר מדי לאחרונה...

את צוחקת? ../images/Emo163.gif

אם זה אמיתי זה ממממש יפה, הרבה יותר מהשיער הארוך-ג'יפה שלו. זה ממממממממש יפה אם לומר את האמת.

מה המקור של זה? ../images/Emo163.gif

ואין לי מושג אם זה אמיתי או לא, אף פעם לא עבדתי עם עריכות פוטושמוק.

Runt

New member
זה לא אמיתי |:

התמונה ישנה, מאיזה טקס פרסי מוזיקה. חוצמזה שאפשר לראות שהלחי שלו מנופחת מידי הגוונים בשיער [איפה שחתוך] בכלל לא מתאימים.

mogili

New member
חחחחח

אם זה ערוך - מי שעשה את זה מוכשר לאללה. אם לא - מגניב!!XD

hermaioni

New member
XD+קמבאק לבלונד

כנראה זה באמת לא אמיתי, אבת ת'אמת די חבל- דווקא יפה לו חח. איך גיליתי? לצערי הרב בילי חזר לבלונד
[לפי מה שאמרו לי אני יותר מאוחר אעלה תמונה...]

איכס, למה הוא כזה מכוער?! ../images/Emo163.gif

אוף. אה, והמוהק כן ערוך.. רואים שיש הבדל בגוונים בין הסקינהד באיזור הפאות לחיים.

למעלה