השיר שלנו ב-
אנשים

השיר שלנו ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לראות את הפרק הראשון בעונה החדשה של "השיר שלנו" לפני כולם? הפורום הרשמי של "השיר שלנו" מפרגן לכם כרטיס כניסה לפרימיירה החגיגית לפרק הראשון בעונה הרביעית שתיערך ביום ראשון הקרוב. רוצים להתחכך בכוכבים? היכנסו לפורום מהשעה 18:00 ונסו את מזלכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=981

../images/Emo32.gifשליחים סוגרים שנה עםPINK FLOYD

בארבי כ"ס (טל': 035188123), ראשון 31.12.06, 22.00, 70 ש"ח: השליחים פותחים את שנת 2007 עם ביצוע פצצתי לחמשת האלבומים הגדולים של להקת "פינק פלויד": DARK SIDE OF THE MOON WISH YOU WERE HERE ANIMALS THE WALL THE DIVISION BELL ההופעה תשולב בהקרנות על מסך עגול ענק כמו בהופעה PULSE! ההופעה הינה אחרונה לסיבוב הופעות אחרון לקראת סיבוב הופעות חדש עם כלי מיתר - אל תחמיצו את מופע הקאוורים הגדול ביותר בארץ!!!

Beautiful Scar

New member
שאלה לגיטריסטים בפורום.. ../images/Emo199.gif

חלקכם בטח ניגנו בעבר את ACES HIGH.. ישלי כמה וכמה שאלות: 1) איזה דיסטורשן צריך בשביל זה, במידה וצריך? 2) אני מנגנת את זה במהירות הנכונה [מה לעשות שאני מהירה בנגינה, זה די מבאס לפעמים] אך איני מצליחה לשמוע את מה שמנוגן כמו בשיר זה פשוט נשמע לי רגיל שכזה, זה לא יוצא אותו הדבר בקיצור, מה הבעיה במה טעיתי? 3) כמה זמן עבדתם על לימוד השיר? =) [לא שיש לי בעיה עם זה או משהו.. פשוט XD.. סתם לראות עד כמה אתם קולטים מהר.] 4) שמו פה פעם קישור לטאבים, באתר הראשי של מיידן בישראל, האם הטאבים שמה נכונים או האלו שהורדתי לגיטר פרו [אתם בטח יודעים על איזה אני מדברת XD.. כי זה לא אותו דבר כ"כ] ? סליחה על החפירה=]

barlevy

New member
ACES HIGH

הדיסטורשן פה הוא פחות העניי - ן כמעט כל דיסטורשן יתאים אם הכוונה לנגן את זה בבית הסיבה העיקרית שזה לא נשמע לך "כמו בדיסק" (בהנחה שאת מדברת על הפתיחה) , היא שהשיר מבוצע בהרמוניות , כלומר 2 קולות ו2 תפקידים שונים. פיצול הקולות בולט במיוחד בביצוע של השיר באלבום LIVE AFTER DEATH מ 0:26 (היות והפתיחה עצמה היא פלייבק של השיר המקורי) - שם תוכלי לשמוע כל גיטרה ברמקול אחר. בעזרת משחק עם כפתור ה BALANCE אפשר לשמוע כל גיטרה בנפרד - רק בביצוע הספציפי הזה.

Beautiful Scar

New member
אה, אז לא טעיתי=] ../images/Emo199.gif

באמת אחרי כמה שמיעות ותירגולים זה התחיל יותר להדמות^^ אוקי תודה, אולי אני וידיד שלי יום אחד ננגן את זה ביחד=] מישהו יותר היכן ניתן למצוא את הטאבים לגיטרה השניה? או שלא הבנתי אותך נכון? ומה הכוונה להרמוניות?

barlevy

New member
הרמונית

קול שני - תפקיד שונה מהתפקיד שנשמע דומיננטי כל הסבר יהיה מיותר ברגע שתשמעי את הביצוע מתוך LIVE AFTER DEATH - כל רמקול לשמוע בנפרד

Danchick

New member
www.maidenisrael.net

פה את יכולה למצוא טאבים לשירים של מיידן ?

../images/Emo32.gifהסופרגרופ במייקס פלייס29.12.06

הסופרגרופ היא להקת רוק של חמישה מאושיות הרוק והבלוז הישראלי. במופע יבוצעו קלאסיקות של רוק ובלוז מסוף שנות השישים ותחילת שנות השבעים: "הקצפת", "רולינג סטונס", ג'ון מאייל וה"בלוז ברייקרס", אלברט קינג, BB קינג, פרדי קינג, באדי גיי, פיטר גרין וה"פליטווד מק", גארי מור ועוד. המופע יתקיים בפאב המייק'ס פלייס (טיילת הרברט סמואל 86 ת"א) ביום שישי 29.12.06 בשעה 22.00. הכניסה חופשית! חברי הלהקה: גדי אלטמן - שירה (חבר בלהקות "בוטן מתוק בקרקס" ו"הפליינג בייבי") יגאל מאירוב - גיטרות ושירה (ניגן עם ג'ק ברוס ובהרכבים בחו"ל) מרק לזר - בס (חבר בלהקת "רוקפור") איסר טננבאום - תופים (חבר בלהקת "רוקפור") אייל קליין - קלידים (מנגן עם רוני פיטרסון, שלום חנוך וארקדי דוכין)

למעלה