השיר שלנו-פרק מ'ס 43 ו-Yבעשר! צפייה נעימה! לא לשכוח לראות Y בעשר
M Meytar 888 New member 27/2/07 #2 פרק מוזר../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif הקטעים עם יותם וקרין היו מוזרים ברמות..לא הבנתי כלום רן היה מתוק כתמיד כבר אמרתי שאני שונאת את שי? מחכה לY- בעשררר
פרק מוזר../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif הקטעים עם יותם וקרין היו מוזרים ברמות..לא הבנתי כלום רן היה מתוק כתמיד כבר אמרתי שאני שונאת את שי? מחכה לY- בעשררר
M Meytar 888 New member 27/2/07 #4 איזה מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי שהוא רקד ואז הסתובב וראה ת'מצלמה!!! חחחחח עלאק "לך מפה!! צא מפה!!" חחחחחחחחחחחחחחחח ענק ועידו באמת מחקה אותו טוב חחח מתוקקק
איזה מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי שהוא רקד ואז הסתובב וראה ת'מצלמה!!! חחחחח עלאק "לך מפה!! צא מפה!!" חחחחחחחחחחחחחחחח ענק ועידו באמת מחקה אותו טוב חחח מתוקקק
ח ח נ ו ו ו ש New member 27/2/07 #3 זה רק הולך ומתכער../images/Emo4.gif חרא עונה.. איך רואים שאורי גרוס לא כותב
M Meytar 888 New member 27/2/07 #5 בקשר לאורי-צודקת ב 10000% אין על אורי בכל מה שקשור לכתיבת תסריט אבל אני לא יודעת עד כמה העונה הזאת רעה..היא פשוט קצת שונה מהאחרות
בקשר לאורי-צודקת ב 10000% אין על אורי בכל מה שקשור לכתיבת תסריט אבל אני לא יודעת עד כמה העונה הזאת רעה..היא פשוט קצת שונה מהאחרות
M Meytar 888 New member 27/2/07 #6 הצצה לפרק 44 http://www.flix.co.il/tapuz/ourSong/showVideo.asp?m=1349442 יונתן כזה חוצפןן