השיר של זיו נתן קפיצה אדירה!!!

karoleking

New member
השיר של זיו נתן קפיצה אדירה!!!../images/Emo140.gif

הכל בזכותכם. ברשת ג', הגיע למקום ה-8- העליה הגבוהה של השבוע (ממקום 16) תמשיכו! אנחנו צריכים להביא אותו למקום ראשון!!!

אתם גדולים ומרגשים אך סמנטיקה היא דבר חשוב

השיר הוא לא שלי--חחחחח...השיר הוא של שלומי שבת כן,אני כתבתי את מליותיו והלחנתי את מנגינתו אך השיר של שלומי.. קרול-תודה ,במקרה שמעתי את המצעד באוטו וכשהוא הודיע שזו העלייה הגדולה של השבוע -את היית האסוציאציה הראשונה שלי. אבל שוב...הבית שאת גרה בו אינו שייך למהנדס ולקבלן שבנו אותו--הוא שלך! השיר נכתב עבור שלומי ,בגלל שלומי ובגלל אהבתנו--מבחינתי הוא שלו...את יודעת מה?..מבחינתי הוא שלכם. שבת שלום.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifזיו, צנוע כתמיד. . .

אבל בכ"ז, זה שילוב מנצח. שלומי ואתה, אתה ושלומי . . . . וקצת אנחנו. שתהיה לך שבת-שלום.

karoleking

New member
צודק כמו תמיד.../images/Emo140.gif

רציתי לסמס לך אבל לא היה לי את המספר שלך. חשבתי שבטח מספיק אנשים כבר ידאגו לזה. ובעיניין הבית - כמו בעיניין השיר - חמי ז"ל עבד 40 שנה ב"סולל בונה". עד יומו האחרון הוא תמיד התגאה בביניינים שהוא בנה (חצי תל אביב ורמת אביב). אז באמת לא כל כך הפריע לו העובדה שהוא בעצמו גר בראשון והבתים שייכים לאנשים אחרים, הוא לא פספס הזדמנות לספר על היותו חלק מהבניה. אז גם השיר, הוא של שלומי, אבל במקור, הוא שלך. כן ירבו.

למעלה