השיר של מיגל וצ'רטי

השיר של מיגל וצ'רטי

מישהו יודע איך קוראים לשיר שתמיד מנגנים לצ'רטי ומיגל שהיה עכשיו? cross my heart, hope to day...

python 4

New member
זה

cross my heart, hope to die וגם אני הייתי רוצה לדעת, אז כשתחזור מפורום זיהוי שירים תפרסם את התשובה כאן. תודה!

כן קוראים לו.........

CROSS MY HEART/ תרשמי בקאזה תשוקות באנגלית זה יעשה לך את השיר של מיגל וצ'רטי גם את של שואיס וגם טע וידאו יפה. ואת השיר פתיחה

python 4

New member
תודה!

אני מחפש כבר שעות cross my heart, ולא חשבתי לחפש passions.

shambi

New member
מה ההתלהבות?

זה גם ככה לא שיר יפה חוץ מזה שלפני המון פרקים מייגל הזכיר את השם של השיר ואת של הזמרת.. זה היה בפרק ההוא שקיי אומרת למייגל שהיא סידרה לו דייט, הוא חשב שזאת צ'ריטי אבל קיי תכננה להביא את.. עצמה! אבל בזכות ג'סיקה המוכשרת, קיי קיבלה את ריס ומייגל קיבל את צ'ריטי... ואין לי מושג למה הזכרתי את זה אבל רק התכוונתי להגיד שזה שיר לא כל כך יפה.. סתם יבש! אין פלא שזה השיר של צ'ריגל

shambi

New member
לא ראיתי שרשור ../images/Emo32.gif בקרבת מקום

ולא רציתי לפתוח חדש.. בכל אופן - היום בערב חזרתי מ 5 ימים באילת! קצת חופש לפני הגיוס
ממש התבאסתי לחזור! היום בבוקר הייתי בחוף הים בבגד ים [מן הסתם..] וכעבור 5 שעות - בבית עם 3 שכבות של בגדים! אוף!!!! ותודו שהתגעגעתם! ראיתי שבלעדיי אין חיים בפורום [מאלה המשתחצנים..]

python 4

New member
אוף אני לא מוצא אותו!

מה אני יעשה? אנשים טובים תעזרו לי!

shambi

New member
מצאתי את כולם

ג'ורג' סטרייט, אס קלאב סבן, דיאנה רוס, מרטיקה.. חוץ מצ'ריגל ואני ממש מקווה שהם לא מתכננים לעשות מזה קריירה.. הדבר האחרון שאני צריכה עכשיו זה את צ'ריטרול באם טי וי!

python 4

New member
גם אני...

הג'ורג' סטרייט הזה ממש מעצבן אותי: מליון פעם הוא מופיע! החלטתי שאני שונא אותו. מה פתאום מכניסים לי סטרייטים כשאני בא לחפש שיר שהיה בתשוקות?
ואפילו התחלתי להוריד את מרטיקה כדי לראות אם זה זה, וזה לא! עכשיו אני לא ילך לישון עד שלא יהיה לי את צ'ריגל האמיתי!

me1231

New member
שאלה ממממש חשובה! כנסו:)

איזה פרק יפפפפה היה היום וואי!!!!! ויש לי שאלה... איך קוראים לשיר שנגינו מתי שהראו את "הרגעים היפים" של צ'ריטי ומיגל??... משו עם cross my heart... בקשה תנסו להזכר זה חשווב! תוודה מראש:))

למעלה