השיר של סי היימן ממשפחה וחצי ..

סנטה

New member
השיר של סי היימן ממשפחה וחצי ..

למישהו יש אותו במחשב ? מה השם שלו ? תודה !

actress

New member
אני בת ואנחנו בעתיד נעלה לכאן את זה

שסי תתן את האות

actress

New member
אפשרות שניה היא לקנות את הדיסק../images/Emo70.gif

יש אותו בחנויות "תגיד תודה" או לקנות את הדיסק המלא של "תחלמי בגדול" שהוא מומלץ ביותר.

ט י נ ה

New member
הי סנטה .... מוסיקה עברית

הי סנטה חמודה ,אני שמחה ששאלת על השיר הזה ,יש לו שתי גירסאות אחת מהסידרה עצמה בעיבוד של יובל שרים ואותה אוכל להעלות לאתר שלי פעם בתור פריט לאספנים ,אבל כרגע הדיסק החדש עוד נמכר טפו מצוין ו רק עכשיו מתחילים להתיחס אליו ולכן שיר כל כך דומיננטי בתוכו אני לא יכולה לתת בשום דרך חוץ מאשר להמליץ לך בחום להגיע אל משרדי ולרכוש את הדסיק במחיר מוזל או ללכת לחנויות ולקנות כמו כולם איך שלא יהיה תתרמי לקידום מוסיקה עברית וזה אחלה דרך להתחיל את השנה שלך ב" תגיד תודה , סי

kerybredshow

New member
../images/Emo25.gifהיי סי

סי, קודם כל לפי שאני מתחיל לשבח עוד יותר אני מוכרח לומר שאת פשוט גדולה, ועל אחת כמה וכמה הגדולה מכולם. לפני כחודש הייתי בהופעה שלך "תחלמי בגדול" מבחינתי הברקה היית גדולה. אני מכיר אותך עוד מימים קדומים כמו חמשל מגריז וכאלה ותמיד התחברתי לאופי,לסטייל ולטיפוס המקסים שבך מקווה שתעבור עלינו שנת שלום ואהבה. תומר.

ט י נ ה

New member
וואו תומר תודה רבה וברוך הבא|חיבוק

איזה כיף לקרוא כזאת הודעה,אתה יודע תומר ,איני יודעת איך ולמה אבל לאט לאט האנשים הכי נכונים מגיעים לפורום הזה,כותבים בו מתיעצים שופכים את הלב ותמיד מוצאים מקום אחד לשני . בכל אופן מענין אותי לשמוע גם עלייך ,איך בדיוק נפגשנו ? האם היית קהל בגריז ? אגב אם תדפדף אחורה בדפים של הפורום נדמה לי שיש תמונות נדירות מגריז. איזה אחלה של מחזמר זה היה ? אחת התקופות הכי מאורגנות ויפות שלי שאני זוכרת. טובה בכל אופן שיהיה לך אחלה של לילה ,הרגע חזרתי ממופע במסיבה עברית ואני עדיין בשוק ובהלם איך כל הילדים שם שרו איתי את מילים של השירים שלי יכול להיוחת שאלוהים שמע את תפילתי והחליט לתת לי עוד פעם אחת לחוש מלכה לתקופה קצת יותר ארוכה מיום אחד. הלילה היה לילה כזה. האם הייתי במופע שלי בענב ? בקרוב אני מעלה מופע בתיאטרון תמונע. שתהיה שנה נפלאה !!!!!!! גם לתומר שלי בני בכורי ולכל התומרים בכלל -סי

kerybredshow

New member
../images/Emo25.gifלסי המקסימה

סי תודה רבה על התמונות, יש לי כתבות מהעיתון על אותה תקופה של "גריז" וגם את ההצגה על קלטת + מאחורי הקלעים את פשוט גדולה שם. מקווה לשמוע ממך בעתיד ושוב תודה רבה את פשוט גדולה.

למעלה