השיר של עמית פרקש מתוך חצויה -"רק אל" להורדה!

Lee Cooper1

New member
השיר של עמית פרקש מתוך חצויה -"רק אל" להורדה!

אני בטוחה שכולכם שמעתם בפרק 32 את השיר המהמם "רק אל" (יש כאלו שקוראים לו "כל הפעמים"...) בביצוע של יון תומרקין וידידייה ויטל, אני הכי אהבתי את הביצוע של אלה (הלא היא עמית פרקש המדהימה..) בפרק 44 אז העליתי לכם אותו.. תהנו!! המילים: רק אל (כל הפעמים) עמית פרקש יון תומרקין כל הפעמים שרציתי לשמוח, כל המקומות שרציתי לברוח כל הרגעים שהיית איתי, כל הזכרונות שהיית שלי כל הארמונות שהתפרקו לי בידיים, כל האהבות שזרמו עם המים כל האכזבות שבחיי, כל הנשיקות שדילגו עליי !!! פיזמון: רק אל תיתני ללילה לעבור סתם כך, תיתני ללילה לאכזב אותך מבט ממך - ואני שלך שלך מבט ממך, ואני שלך........ להורדה: (אני העליתי ככה שאם אתם לוקחים לפרסם לפחות תתנו קרדיט לפורום חצויה בתפוז..!! ) http://www.mediafire.com/download.php?xzztntnk4ik תהנו!! גמאני כבר מחכה לעונה הבאה.. =]

תגובה

הנה תגובתי: את הורדת והעלית את זה לאינטרנט? א.אין לנו כלל זכויות יוצרים על השיר, כך שהזכויות שמורות למחברי השיר. ב.שימי לב לסעיף 11 בתקנון תפוז: "כשאת מעלה תכנים לאתר את מצהירה שאת הבעלים של כל הזכויות הרלוונטיות בהם לצורך עמידה בהוראות תקנון זה וכי אינך מפרה כל דין או פוגעת בצד שלישי בהעלתם או בפרסומם". כלומר, כל תוכן שאת מעלה(כמו רשומה או הודעה בפורום)הוא תוכן שאת כתבת ושכל הזכויות שלך. ג.אני מניח שלא קיבלת אישור מפורש משום גורם הקשור לשיר\הפקת הסדרה. ד.אם יתבעו אותך(דבר שכיח אבל קיים), התביעה תעבור אלייך, ותפוז לא יהיה צד במשפט. בבקשה ליצור קשר עם תפוז ולמחוק אם יש צורך.

../images/Emo230.gif רק שתדע ש..

יש אפשרות לשים קישור להורדה אבל רק של שירים ולא משהו אחר (הורדה בלתי חוקית של הסידרה). הפרסום של הקישור להורדת השיר של אלה זה בסדר ולא צריך למחוק - תאמין לי אני ניהלתי 2 פורומים של סדרות ואני יודעת מה אני מדברת

Lee Cooper1

New member
תגובה ל"איש תרבות רציני"

כשהעליתי את השיר לא התכוונתי לפגוע בזכויות יוצרים של אף אחד.. כשאמרתי שאני העליתי התכוונתי שאני הקלטתי את הפרק וערכתי את הקטע של שיר מתוך רצועת הקול והעליתי.. אם זה פוגע באופן כלשהוא בזכויות היוצרים המנהלים של הפורום מוזמנים להסיר את זה.. לדעתי בכל אופן לא מדובר בפגיעה מכיון שזה בדיוק כמו כל הקטעים מחצויה שמעלים לאתרים כמו flix ו- youtube וראיתי די הרבה כאלה כאן בפורום..

לא אוהבת את הקול שלה.

בעיני הקול שלה יותר מתאים לטקסים, אבל לא יותר מזה. אבל השיר די יפה. שבת שלום לכולם

למעלה