השיר שנכתב עבור טל מוסרי

השיר שנכתב עבור טל מוסרי

הנה המילים של השיר שאמיר כתב לטל מוסרי לפסטיבל שירי הילדים , אם מישהו צריך
למה כשיש לי משהו להגיד כולם אז אומרים-תלמד להקשיב? אל תצעק תזהר לא ליפול ותאכל כי אתה עוד לא ממש מספיק גדול אז כשאמא אומרת אתה קצת מגזים אני מזכיר לה את ואבא לא נולדתם בני שלושים! כולם גדולים,כולם קטנים חשוב רק מה שאני מרגיש בפנים הזמן עובר לא ממהר להתבגר פשוט נהנה מדרך שהעולם מציע לי... קום יש בית ספר,תכין שיעורים אל תיגע בזה זה רק לגדולים לך לחדר,שחק עם החברים ואל תשאל כי אתה לא תבין אז לי אבא אומר שעוד אבין הכול והוא היה מתחלף איתי עכשיו אם רק היה יכול כולם גדולים כולם קטנים חשוב רק מה שאני מרגיש בפנים הזמן עובר לא ממהר להתבגר פשוט נהנה מהדרך כולם גדולים-כולם קטנים חשוב רק מה שאתה מרגיש בפנים תחיו בלי הפסקה נצלו כל דקה פשוט תהנו מהדרך- שהעולם מראה לכם... גם הכי גדול יכול לצאת הכי קטן וגם קטנים רואים גבוה קשת בענן וכל אחד...לפעמים צוחק לפעמים בוכה גם הכי קטן נתקל בבעיות גדולות, הכי גדולים עושים עניין גדול מסתם שטויות גדול קטן זה לא באמת משנה... כולם גדולים כולם קטנים חשוב רק מה שאני מרגיש בפנים הזמן עובר לא ממהר להתבגר פשוט נהנה מהדרך שהעולם מציע לי... כולם גדולים-כולם קטנים חשוב רק מה שאתה מרגיש בפנים תחיו בלי הפסקה נצלו כל דקה פשוט תהנו מהדרך שהעולם מראה לכם..... ------------------------------------------------- מוכשר האמיר הזה.שיר מקסים!

למעלה