השיר שעושה לי את זה ?

ז י ק ו

New member
השיר שעושה לי את זה ?

מה השיר שעושה לכם את זה ? שגורם לכם להזיל דמעה ? שגורם לכם להתרגש ? שמזכיר לכם בנאדם קרוב ? ואולי בכלל זה לא שיר אחד ?

jjaki

New member
שום שיר לא עושה לי את זה...

אני בכלל לא אוהב את השירים..... כן אני יודע ומודע שזה נשמע מוזר והזוי. כי כמעט כוווווולם אוהבים את השיר הזה או אחרת.

itziki2

New member
ישנם שני שירים אחד מהילדות והשני

של גאונת הזמר הישראלי - ש.חדד אני כמובן מדבר על השיר "אתה תותח, אין אין עליך.." בשיר זה מביעה הזמרת בצורה סימבולית ומרומזת מה היא חושבת על אהובה. ואת ריגשותיה כלפיו היא מביעה בפיוטיות עדינה. קשה שלא לעמוד בפרץ הרגשות ופשוט לבכות לנוכח גאוניות השיר. השיר השני ניקרא "איפה העוגה" בביצוע ענקי-הזמר אורנה ומשה דץ (לחן עממי). השיר הוא מטאפורה עלחיינו. אנו מחפשים ומחפשים את העוגה. בבית השני ניפתרת בעצם התעלומה הפילוסופית העמוקה במילים "הינה הינה העוגה" . בהזדמנות זו אנו יוצאים בקריאה נירגשת אל הזוג הפרוד : חזרו בכם ! התחתנו שוב , למענינו !. אז נכון שאתם רבים כל בוקר על המייק אף והמסקרה. ונכון שמשה לא רוצה לצאת מהארון וזה כבר ממש פאטתי. אבל בכל זאת הייתם אייקון תרבות.

Hoova2x

New member
אצלי זה לא שיר אחד ../images/Emo79.gif

כל השירים שמשפיעים עלי בצורה שתיארת, קשורים בצורה כזו או אחרת לפרידות שהיו לי מאנשים שאני אוהב או אהבתי. הנה כמה לדוגמה: שרית חדד - כשהלב בוכה www.youtube.com/watch?v=8IhG78dIM_o Maximilian Hecker - Never Ending Days (לא מצאתי לינק לשיר המעולה הזה) סינרגיה - יחד נתגבר www.youtube.com/watch?v=AigBb94X05k Marillion - Kayleigh www.youtube.com/watch?v=cwNVfNc1IQM שרון רוטר - אני ארוץ אליך www.youtube.com/watch?v=s0-z__7QBl4

למעלה