השיר ש...
שאלון

השיר ש... ../images/Emo79.gif שאלון ../images/Emo3.gif

[גנוב מפורום
]
לא רק
שירים של שייגעצ
מה השיר ש:
מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח:

Hezi The One

New member
אני רוצה!!!!

מה השיר ש: מזכיר לך בת זוג לשעבר:אממ "נבראתי לך" בביצוע לירון לב...נו היא אהבה ת'שיר... מזכיר לך חבר\ידידה לשעבר:לא יודע מזכיר לך את הילדות:"הילדה הכי יפה בגן" אויייי כ"כ אהבתי ת'שיר גורם לך לבכות:אין אף שיר שגורם לי לבכות אבל הכי עצוב זה "התאבדות" אביב גפן גורם לך לצחוק:"שגר פגר" צחקתי מאוד מהשיר כששמעתי אותו פעם ראשונה גורם לך לרצות לרקוד:"גניבה" היהודים! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:השיר "How Soon Is Now?" בגלל שזה שיר הנושא של מכושפות זה מזכיר לי את אליסה מילאנו
הופך אותך למאוד ישנוני:"הזמן שלך" היהודים שהיית רוצה לכתוב אותו:"אבא עו"ד"
שממלא אותך באושר צרוף:הקונה מטטה! כל מילה נוספת מיותרת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"הלב" מאיה בוסקילה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:"Nights In White Satin" של מודי בלוז...ללא ספקה השיר שאני רוצה שיהיה שי ושל אישתי לעתיד שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא יודע... שמסכם את שנות הנעורים שלך:אממ "Everybody's Fool" אוונסנס...לא יודע למה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:"אלוף בלפשל" שאתה אוהב להתעורר לצליליו:"אם כבר" היהודים! אין זה שיר סוף הדרך שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:"Nights In White Satin" שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:כל השירים של שייגעצ!!! שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:"התאבדות" שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:"סוד" רוני את השיר אני שונא אבל היא בבקיני והכל... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:"Bring Me To Life" אוונסנס...זה היה לפני שנתיים בערך והייתי מכור לשיר שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:"Can You Feel the Love" שגורם לך לחשוב על סקס:"ששת הימים" "אני רוצה לקיים יחסים.." שגורם לך לחשוב על להיות לבד:"את יודעת" "יושב בחדר מדליק סיגריה מקלל ת'בת..." נו לא יודע זה גורם לי להרגיש לבד שגורם לך לחשוב על הירח:נו באמת נמש..."אור הירח" אביב גפן!!!!

../images/Emo186.gif |מתלהבת מהאמוטיקון החדש| , שלי

מה השיר ש::) מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה לי כזה.. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: עושה ביד.., נמ, סתם מזכיר לך את הילדות: השירים העמפנים של הטלנובלות
לא מאמינה שממעתי את זה גורם לך לבכות: כמה של משינה..
גורם לך לצחוק: צב קטן מסכן.. ויוני בלוך- נפוליאון גורם לך לרצות לרקוד: אני לא רוקדת. NEVER מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יובל
השירים שלו.. מן הסתם?! הופך אותך למאוד ישנוני:איש קש- נרדמת איתו וno one know how is like to be the bad man, to be the sad man... אני אהבלה ולא יודעת איך קוראים לשיר שהיית רוצה לכתוב אותו: תחזור תחזור שממלא אותך באושר צרוף:הרבה שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:מאיה -בעע-וסקילה ושורטי |מקיאה| ביגי משמיעים אותם ברדיו של בצפר.. זה מה שקורה שהערסים משתלטים על הקשר
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: תראו אותי, בוטן מתוק בקרקס שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:בלוויה?אופטימים אה.. בואי וניפול?? שמסכם את שנות הנעורים שלך:להתראות נעורים שלום אהבה:) ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כשתמי עברה דירה בייב שאתה אוהב להתעורר לצליליו: פיוטה- היהודים שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: איכספיכס
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:מיכי השמיעה לי משינה בגיל 7 חשנו קוליות שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:לודעת.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:של רד הוט צ'ילי פפרס ואיןלימושג איך קוראים לו שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לא הייתה כזו.. בעצם כן, יובל
אז מן הסתם השירים שלו
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:גוטיקה- הפתיחה שגורם לך לחשוב על סקס:אממ
לודעת שגורם לך לחשוב על להיות לבד: זמן ללכת-משינה ולב מפלסטיק של.. ברור כאן לכולם לא:) שגורם לך לחשוב על הירח:לא שיר, אבל הכינויים של הפרחות בשין

שטיצה

New member
תשובות שלי! :]

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: תשחק אותה - היהודים. מזכיר לך את הילדות: בשמלה אדומה - מופע הארנבות של ד"ר קספר. גורם לך לבכות: כל יום שאת לא איתו - נמרוד שיקלר. גורם לך לצחוק: הופ איזה תחת - חלוצי החלל. גורם לך לרצות לרקוד: אני לא אוהבת לרקוד:O מזכיר לך את האדם שאתה רוצה (איזו הגדרה מכוערת): Enrique Iglesias - Addicted הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת. שהיית רוצה לכתוב אותו: good charlotte - hold on. שממלא אותך באושר צרוף: יוני בלוך - התקף לב קטן. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: המון:| שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Linkin Park - In The End. שמסכם את שנות הנעורים שלך: בובה מרוטה - ליידי די. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: האם להיות בך מאוהב - אביב גפן. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: להורים שלי יש חרא של טעם במוזיקה:| שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נופלים לתוך טבעת - גלעד שגב. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: עד העונג הבא - המכשפות. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין כזה:O שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: השיר שלנו - אביב גפן. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Aerosmith - Armagedon. שגורם לך לחשוב על סקס: אינטרמת - היהודים. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר. שגורם לך לחשוב על הירח: את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס.

darkman 36

New member
אניניניניניניניניניניניני../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif

מזכיר לך בן זוג לשעבר: היהודים- לעוף מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: המורדים- בוניטה דה מאס. (
) מזכיר לך את הילדות: Rio Del Sol- Macarena |רולז| גורם לך לבכות: אני לא תיפוס שבוכה
|קשוח| גורם לך לצחוק: Buffy the Vampire Slayer Cast- I've Got A Theory ואוי ואבוי של השייגעצתונים היקרים שלנו
גורם לך לרצות לרקוד:
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא רוצה אף אחד בינתיים, תודה ששאלתם. הופך אותך למאוד ישנוני: היהודים- המאה העשרים (
) שהיית רוצה לכתוב אותו: Pantera- Cemetery Gates שממלא אותך באושר צרוף: הממ... כל שיר שאני אוהב? שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: O-zone- Dargostea Din Tei שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש עוד זמן עד החתונה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: יש גם עוד זמן עד ללוויה |טפוטפו|. שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין נער. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: משינה- רני בפריז שאתה אוהב להתעורר לצליליו: היהודים- Oh Lord שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: Beatles- Yesterday שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: RHCP- Scar Tissue שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Nirvana- Something In The Way, עוזי חיטמן- רציתי שתדע שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: The Rasmus- In the Shadows, Linkin Park- Crawlin' (בשני המקרים אני שונא ת'שיר אבל אוהב ת'קליפ) שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ג'יני מהמנורה- לא היה לך חבר כמותי (
) שגורם לך לחשוב על סקס: היהודים- סמי חופשי שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שייגעצ- אָדוֹמָלֶכֶּלֵב. שגורם לך לחשוב על הירח: REM- Man on the moon

סוף סוף הגעתי היום למחשב

מזכיר לך בן זוג לשעבר: את דומה לכלב/מכורה לטיפה המרה של פאנקייק מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: -=- מזכיר לך את הילדות:-- גורם לך לבכות:פעם בדרך כפר סבא של שחר אבן צור וכל פעם משהו חדש תלוי מה המצב הנפשי שלי
גורם לך לצחוק: רוב השירים של פאנקייק גורם לך לרצות לרקוד: -- מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: -- הופך אותך למאוד ישנוני: כל השירים של החברים של נטאשה
שהיית רוצה לכתוב אותו: כל מה ששייגעצ כתבו והשיר שלי של מופע הארנבות של ד"ר קספר שממלא אותך באושר צרוף: השיר שלי/קספרים אחלום לנצח/קספרים תראו אותי/הקספרים.......כל השירים של שייגעצ ועוד כמה....גם של פאנקייק המון שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ----- אין כזה עדין חוץ מדיכאון כבד והאזור שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מותק שלי/ גלעד שגב וואי אני ממש לא זוכר טוב היום בלאט! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ניו יורק רפיח
שמסכם את שנות הנעורים שלך: ניו יורק רפיח עוד מלא של שייגעצ, אחלום לנצח ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא שנאתי פשוט לא התחברתי זה.....מילארד טועים שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אחלום לנצח/השיר שלי/ניו יורק רפיח/משקאות חריפים שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: רוב השירים של הfoo fighters ויש עוד אבל לא זוכר היום כלום אולי מחר אענה כמו שצריך שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לבכות לך/מרד הדמעות שניהם של אביב גפן שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: חחחחחח אין כזה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: כמעט כל הדיסק של ניו יורק רפיח כי זה מה ששמעתי בתקופה אוי נוסטלגיה! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
שגורם לך לחשוב על סקס: ששת הימים/עושה ביד שגורם לך לחשוב על להיות לבד: השיר שלי שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח של אביב גפן

פרקשון

New member
תורי

מזכיר לך בן זוג לשעבר: נומה נומה כי זה היה בזמן החופש הגדול מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: by the way מזכיר לך את הילדות:פיל פילון גורם לך לבכות: שחק את המשחק הכי קרוב ללגרום לי לבכות גורם לך לצחוק:אמ סי מנצור-עבריין צמרת גורם לך לרצות לרקוד: אז הנה הנה אני בא לעשות פה מסיבה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: השיר שלנו של אביב גפן הופך אותך למאוד ישנוני: אין כזה שהיית רוצה לכתוב אותו: השיר שלנו של אביב שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל כלא שש שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עושה ביד שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ניו יורק רפיח יהיה ענק שמסכם את שנות הנעורים שלך: עושה ביד כנראה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל מטאליקה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שחק את המשחק שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:אין! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מכה אפורה שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: גאנס אנד רוזס שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: עושה ביד שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח דהה

חולע על שאלונים!

מזכיר לך בן זוג לשעבר:avril lavigne-im with you מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:ƒuck it מזכיר לך את הילדות:השיר של טלאטביז! גורם לך לבכות:my inmmortal גורם לך לצחוק:icqsong גורם לך לרצות לרקוד:אינטרקום מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:this words הופך אותך למאוד ישנוני:הזמן שלך-היהודים שהיית רוצה לכתוב אותו:Evanecense-whisper שממלא אותך באושר צרוף:המומינים שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אממ..ops i did it again..שיר מטומטם! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא חשבתי עלזה! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אעע מה אתם רוצים שאני ימותת? שמסכם את שנות הנעורים שלך:משקאות חריפים ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:סמי חופשי של היהודים שאתה אוהב להתעורר לצליליו:פרחים בקנה..חח שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:guns n' roses כן זה מה שאימא שלי שומעת..חעח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:הגרושש
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:הנני כאן שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:complicated שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לוזכרת איך קוראים לו שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:boys and girls שגורם לך לחשוב על סקס:אעע..בובספוג מכנסמרובע שגורם לך לחשוב על להיות לבד:anything but ordenary שגורם לך לחשוב על הירח:אור הירח

MartChmelos

New member
יא^^../images/Emo187.gif

מה השיר ש: מזכיר לך בן זוג לשעבר: אף שיר. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: כנ"ל. מזכיר לך את הילדות: את דומה לכלב, ככה כל הבנים היו קוראים לבנות
. חח נו מה]: גורם לך לבכות: המפ, לאיודעת. גורם לך לצחוק: יום שני השמח, הקספרים. לא יודע, הוא כזה... נו
. גורם לך לרצות לרקוד: עושה ביד. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שום שיר. הופך אותך למאוד ישנוני: המפ:|. שהיית רוצה לכתוב אותו: כל השירים של TDD
. שממלא אותך באושר צרוף: המפ, אוקיי:|. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מכיר אותו
. של יוני נו. הוא מעצבן
. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אחלום לנצחחחח-קספרים
. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנ"ל
שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת...
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: המ. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין... אני לא מתעוררת לצלילי שירים
. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: המפ, בעיקרון, אף אחד. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל המוזיקה של TDD, יוני, היהודים, שייגעצ, וכל מה שאני שומעת
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שום שיר. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: המ... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין כזה
. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ספיידרמן2, We are. כי זה בערך השיר הכי מדהים בעולם
. שגורם לך לחשוב על סקס: סקס
-קפסרים... שגורם לך לחשוב על להיות לבד: דה רואד איימ און, TDD. שגורם לך לחשוב על הירח: המ:|. :]. אויש זה כזה כיף^^.

טוב קצת באיחור אבל גמאני רוצה

מזכיר לך בן זוג לשעבר: i miss you -blink 182 מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: למה לשעבר ?? אממ אין כזה דבר מזכיר לך את הילדות: פרפר נחמד - פרפרין מכל מיני צבעים ירדו אליי ביום אביב נעים ... אההה וגם נאדי נאדי ... גורם לך לבכות: Metallica - Nothing else matters ותחזור תחזור של משינה גורם לך לצחוק: ironic של אלניס מוריסט .. לא ממש לצחוק .. סתם להשתגע גורם לך לרצות לרקוד: הכל !!! חוץ מהשירים העצובים הכל !! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: where did you sleep last night-nirvana הופך אותך למאוד ישנוני: האם להיות בך מאוהב- אביב גפן שהיית רוצה לכתוב אותו: מה ?? חח אני רוצה לכתוב שירים משל עצמי ולהיות מקורית !! שממלא אותך באושר צרוף: יש מלא !! שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: תני לי אהבה -מסיקה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Metallica - Nothing else matters ועוד שיר אחד של סאלין דיון .. של טיטאניק שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא רוצה שירים בהלוויה שלי זה צריך להיות עצוב שמסכם את שנות הנעורים שלך: אין לי מושג ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Animals - House Of The Rising Sun שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Red Hot Chili Peppers - Fortune Faded שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: התחלה חדשה -בזנין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Something In The Way-nirvana שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שסבתא שלי ז''ל שרה לי היום יומולדת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: חח אתם תגידו איכס את פאקצה ! אני אוהבת את הקליפ של טוקסיק של ברינטי אבל שונא ת'שיר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Summer Days-Griz שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: only hope- של מנדי מור שגורם לך לחשוב על סקס: ההינו עושים אהבה -כנסיית השכל שגורם לך לחשוב על להיות לבד: משקאות חריפים-שייגעצ .. בלי שום הסבר שגורם לך לחשוב על הירח: אני שונא - אביב גפן

חדשה אבל מתה על השאלונים האלה..

מזכיר לך בן זוג לשעבר: שיר בכיף, אהוב יקר, יום ועוד יומיים מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מלאך (אביב גפן) מזכיר לך את הילדות: השכן שלא ישן :) גורם לך לבכות:יש לך אותי גורם לך לצחוק: שוטי הנבואה "כל הילדים קופצים רוקדים" , כל מה שקשור לדורבנים גורם לך לרצות לרקוד: דורבנים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יום ועוד יומיים הופך אותך למאוד ישנוני: :( אין לי שמץ שהיית רוצה לכתוב אותו: אביתר בנאי "תאטרון רוסי" שממלא אותך באושר צרוף: כל הדיסק הראשון של אביתר בנאי, מושלם. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אתניקס שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: your song אלטון ג'ון , זה היה קל :) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: angels- רובי ויליאמס. "להתראות מתוק" שמסכם את שנות הנעורים שלך: אמממממ שונאת אותו אבל מה לעשות- מוניקה סקס- מכה אפורה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין כזה דבר.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו:החומה, פינק פלויד שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: קוראים לי קישקשתא קישקשתא זה שמי כמעט ושכחתי שלום :) שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אלג'יר, הדיסק הראשון שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: כל האלבום האחרון של הביטלס, "להתראות מתוק" "האאאא האאא בייבי או אההההה איי נוט טו נווווו איף יול בי מיי גירל.." שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: ממממ... שיר בכיף שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: iris - goo goo dolls שגורם לך לחשוב על סקס: הסאונד טראק של 5 ילדות יפות, air.. פינק פלויד שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אביתר בנאי "תאטרון רוסי" שגורם לך לחשוב על הירח: בחיים לא היה כזה

למעלה