השיר Danny זה לא כמו השיר מלאך? שיר מספר 2 בדיסק מחו"ל של ליאל הוא לא כמו הלחן של השיר מלאך שלה??
N Nahoum New member 24/11/04 #1 השיר Danny זה לא כמו השיר מלאך? שיר מספר 2 בדיסק מחו"ל של ליאל הוא לא כמו הלחן של השיר מלאך שלה??
S sisty New member 24/11/04 #2 יכול להיות, כידוע לנו, השירים מעברית לאנגלית וההפך מעבדים מחדש את המילים שיתאימו להקשר השפה .
T the Girl of Love New member 26/11/04 #4 וווווווואלהההההה נכון... אני ממש מתה על שניי השירים האלו, תמיד ידעתי ששמעתי את השיר "חוזרת למקורות" מאיפשהו. סופסוף נזכרתי. =]] יש שיר שנכתב --במיוחד-- בשביל ליאל? ,שרק היא שרה?
וווווווואלהההההה נכון... אני ממש מתה על שניי השירים האלו, תמיד ידעתי ששמעתי את השיר "חוזרת למקורות" מאיפשהו. סופסוף נזכרתי. =]] יש שיר שנכתב --במיוחד-- בשביל ליאל? ,שרק היא שרה?
S SloveK New member 26/11/04 #5 בטח,יש כמה שירים למשל בדיסק הראשון יש את השיר בת כנרת שנכתב במיוחד בשבילה ועוד הרבה שירים
T the Girl of Love New member 26/11/04 #6 כן...אבל זה מעצבן שגם יש כאלו שלא אני אוהבת את מלאך שלי,די עד מתי,קצב החיים (הכי הכי!) =]]
S sisty New member 27/11/04 #8 מלאך שלי הוא באמת שיר מדהים../images/Emo9.gif כששמעתי אותו לראשונה, ועוד לא הכרתי את ליאל, בכיתי.. . .
מלאך שלי הוא באמת שיר מדהים../images/Emo9.gif כששמעתי אותו לראשונה, ועוד לא הכרתי את ליאל, בכיתי.. . .
N nitzan111 New member 27/11/04 #11 אהה גם אני.... מכירה אותה מבראבו, אבל אף פעם לא יצא לי לשמוע שיר של ליאל ברדיו חוץ מקצב החיים פעם אחת, ואמרו שזה שיר של הפסטיגל.
אהה גם אני.... מכירה אותה מבראבו, אבל אף פעם לא יצא לי לשמוע שיר של ליאל ברדיו חוץ מקצב החיים פעם אחת, ואמרו שזה שיר של הפסטיגל.