השיר
שור השבועי

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי ../images/Emo182.gif

השאלון השבועי (של השבוע שעבר)
שיר השבוע (של כלא 6):
שיר השבוע (לא של כלא 6):
הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו:
תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
האיש שעשה לכם את השבוע:
איך היה השבוע מ1-10:
תכנון לשבוע הבא (מה רוצים לעשות\לראות\לקנות):
כללי:
שם:
איך הסמיילים? (השקעתי בעיצוב גשםםם)
רוצים משחק פורום?
רעיון שחשבתם עליו על איך להעיר את הפורום:
נגמר
פינת השיר השבוע: השבוע אני מביא לכם פריסטייל מעסק שחור. כלא שרו אותו בסביבות הדיסק הראשון ככה שהוא עתיק אבל הוא אחד הפריסטיילים האיכותים והיפים.
לינק: אם תלחצו פה תגיעו ללינק להורדה יש גם למטה לינק

:]

השאלון השבועי (של השבוע שעבר) שיר השבוע (של כלא 6): שיר השבוע (לא של כלא 6): הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו: תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע: דבר שהשגתם השבוע: תוכניות לשבוע הבא: האיש שעשה לכם את השבוע: אף אחד חחח איך היה השבוע מ1-10: 8 תכנון לשבוע הבא (מה רוצים לעשות\לראות\לקנות): אממ אין כלום מתוכנן כללי: ? שם: עדי גיל: 15 וחצי מקום מגורים: נו אתם כבר יודעים..חחח זה לא משתנה איך הסמיילים? (השקעתי בעיצוב גשםםם): תעשה בעיצוב קיץ...חורף זה בעעע רוצים משחק פורום? בכיף רעיון שחשבתם עליו על איך להעיר את הפורום: wake up mannnn! נו התעורר?

מוסיפה מה ששכחתי :] חחח

שיר השבוע (של כלא 6): כל יום מחדששש שיר השבוע (לא של כלא 6): smack that הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו: מחר אני נוסעת לתוכנית של יאיר לפיד :S חחחחחחחח תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע: לא ראיתי תוכניות טלוויזיה השבוע :| דבר שהשגתם השבוע: ציונים גבוהים תוכניות לשבוע הבא: כלום בינתיים

../images/Emo220.gifעונה=]

שיר השבוע (של כלא 6):לא יכול להוריד ממך את העיניים(ידיד שלי כל השבוע הקדיש לי אותו אז אני נדבקתי=]) שיר השבוע (לא של כלא 6):אממ Oasis - Don't Look Back In Anger הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו:אממ חח לא יודעת
תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע:אממ בובספוג=] דבר שהשגתם השבוע:אממ שני דיסקים(ולא על חשבוני!) תוכניות לשבוע הבא:יש כל כך המון=] האיש שעשה לכם את השבוע:אממ ידיד שלי=] איך היה השבוע מ1-10: 11 תכנון לשבוע הבא (מה רוצים לעשות\לראות\לקנות):לצאת לטיול שלנו(מהנוע"ל ב שישי שבת...=])=] כללי:=] שם:דורין גיל:בקרוב 14=] מקום מגורים:יבנה=/ איך הסמיילים? (השקעתי בעיצוב גשםםם)מדהימים! רוצים משחק פורום?לייק דע=] רעיון שחשבתם עליו על איך להעיר את הפורום:"בוקר טוב בוקר טוב קומו קומו בוקר טוב בוקר טוב קומו קומו בוקר טוב בוקר טוב צאו מהשק שינה!!!!"XD(שיר תנועתי=]) אממ להתחיל לפרסם אותו טיפה(?)=]

S h A y K i

New member
אניי :)

שיר השבוע (של כלא 6): לא שמעתי כמעט כלא 6 השבוע =\ שיר השבוע (לא של כלא 6): מממ but its better if you do של פאניק אט דה דיסקו :) הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו: הופעה של איזה סטדנפיסט אתיופי שדומה לציון ברוך מ'מה קשור'..=\ תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע: אין =\ דבר שהשגתם השבוע: מכתב הביתה ממנהל ביצפר על חוצפה XD תוכניות לשבוע הבא: ללמוד. =| האיש שעשה לכם את השבוע: ממממ...אין =\ איך היה השבוע מ1-10: 9 תכנון לשבוע הבא (מה רוצים לעשות\לראות\לקנות): שאלת את זה כבר. =| שם: שי גיל: 15 מקום מגורים: מושב בצפון..=\ איך הסמיילים? (השקעתי בעיצוב גשםםם) יפים :) רוצים משחק פורום? יאללה..
רעיון שחשבתם עליו על איך להעיר את הפורום: לא השקעתי בנושא הזה יותר מידי מחשבה האמת XD אור כבר ממש מיצינו את ה'כללי'..מי שזה באמת מעניין אותו שילך לארכיון ויסתכל בקודמים..לא צריך כל פעם שנכתוב את השם שלנו, בני כמה אנחנו ומאיפה...=\

למעלה