השיר
שור השבועי

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי ../images/Emo183.gif

אז ככה אני יודע שלאחרונה השירשור השבועי נעלם קצת זה כי הייתי קצת עסוק. אבל הוא חזר בקאמבק לפנים
*שאלון קטן לשבוע שהיה:
שיר השבוע (של הכלא):
שיר השבוע (כללי):
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
מאכל השבוע:
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
תמונה מגניבה שאתם רוצים להראות לנו:
שיר השבוע: כידוע לכם (או שלא) בפינת שיר השבוע, הפינה שמביאה לכם תשירים שלא נכנסו לדיסקים: השבוע שיר השבוע הוא "ראש גדול" שהוקלט לתוכנית הילדים של יס "ראש גדול". בשיר משתתף רק בייבי ג'י ביחד עם שירה ג'י. לינק לhttp://www.mytempdir.com/1022267
אני מזכיר יש אישור להעלות את השירים שלא בדיסק מכלא 6.

chen010189

New member
שבוע טוב, אנשים

שיר השבוע (של הכלא):כמה היא יפה, ממש נדבקתי לשיר הזה בזמן האחרון שיר השבוע (כללי):SWEETBOX - EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT אלבום השבוע:שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות, שמעתי כמה שירים ממנו (אלו שיצאו לרדיו והועלו לאתר) והם מעולים האדם שעשה לכם את השבוע:המורה שלי לתקשורת, אין לי כח לפרט משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא זוכרת... דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):המלצה חשובה שהייתי צריכה מאכל השבוע:תותים! אפילו שאין עכשיו משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לא יודעת איך לתאר חחח... משהו שהרס את השבוע:כלום

:]

שיר השבוע (של הכלא): לא שמעתי השבוע שירים של כלא :-O שיר השבוע (כללי): hands up! אלבום השבוע: אממ לא יודעת האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חיים את החיים כל יום מחדש.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "המורה אל תסתכלי עליי ככה את מפחידה אותי" חחחח דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): באמת הורדתי 2 קילו!! חחחח מאכל השבוע: פיצה משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום משהו שהרס את השבוע: גשם תמונה מגניבה שאתם רוצים להראות לנו: לא בא לי להראות לכם חחח:p שיר השבוע: כתבתי למעלה

S h A y K i

New member
:)

שיר השבוע (של הכלא): אממ...דרך המלך
שיר השבוע (כללי): Pieces של sum41 אלבום השבוע: אין =\ האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי שלחה לי גלויה ממש יפה מחו"ל P: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): If you dont dare, So I dont care
סתם משפט משיר של לימפ ביזקיט שאהבתי
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חברים לא תמיד יוכלו להרים אותך, אבל אפעם לא יתנו לך ליפול"
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קיבלתי MP3 מאכל השבוע: מרק עוף :p משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 6 שעות חופשיות וחזרתי מוקדם הביתה
משהו שהרס את השבוע: ידיד שלי טס לחו"ל למלא זמן
תמונה מגניבה שאתם רוצים להראות לנו: =\

../images/Emo220.gif

שיר השבוע (של הכלא):אממ הכל..אבל אממ ניראה לי לא יכול להוריד ממך את העיינים שיר השבוע (כללי):eek:therside אלבום השבוע:אממ יש כל כך הרבה... האדם שעשה לכם את השבוע:ארר ידיד שלי3> משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):יהיה טוב משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)את חמודה דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):חברה שלי שכל כך התגעגעתי אליה באה אלי(היא לא מיבנה...ולא ראיתי אותה המון זמן!) מאכל השבוע:מרק משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אממ כלום משהו שהרס את השבוע:המשפחה תמונה מגניבה שאתם רוצים להראות לנו:אני לא ישים אותה פה...כי היא לא רוצה שאני ישים שיר השבוע:כתבתי...

ItsNotMe1

New member
לגבי "ראש גדול"

יצא לי לראות את הקרדיטים בסוף ורשום שם שרוי אדרי שר או צ'ולו, לא זוכרת, איך בייבי ג'י?

יש לי את הגירסה של בייבי במחשב..

צרי קשר אם את רוצה את השיר.. הוא שר אותה עם שירה ג'י ~לין~

באיחור...אבל בכל זאת..

שיר השבוע (של הכלא):אממ לא יצא לי לשמוע כ"כ... שיר השבוע (כללי):סינרגיה-צועקים על אהבה אלבום השבוע:מממ מרגיש אחר-סינרגיה האדם שעשה לכם את השבוע:אמממ לא יודעת משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כי לפעמים המשא ומתן מורידים אותנו נמוך וזה קורה ביני ובינה והנשמה קוראת רק לצאת ולעוף כשביננו משהו נקרע"-משא ומתן/מוש בן ארי משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לחמניה בפיתה...חחח בדיחה פנימית
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אמממ עברתי את המבחן במתמטיקה!! מאכל השבוע:מממ לא יודעת משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:נגמר הלחץ של הבחנים והמבחנים..לבינתיים.. משהו שהרס את השבוע:מממ אין! תמונה מגניבה שאתם רוצים להראות לנו:אין שיר השבוע:צועקים על אהבה-סינרגיה

למעלה