השיר
שור השבועי

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי ../images/Emo183.gif

וואווו איזה קורררררררררררררררר
קור זה דבר מקוללללל עם גשם אפשר להסתדר אבל קור! אין לא יעזור כמה שלא תתכסה יהיה לך קר. אז בידיים רועדות ובאף מנוזל אני מביא לכם את השירשור השבועי שאתם פשוט לא יכולים בלעדיו
|שמאלה|שאלון שבועי: (מתייחס לשבוע שעבר, סליחה על האיחור) |
שם:
שיר השבוע (של כלא 6):
שיר השבוע (לא של כלא 6):
הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו:
תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
האיש שעשה לכם את השבוע:
איך היה השבוע מ1-10:
החורף עושה לכם טוב:
נהנים מהשאלות?
אתר השבוע:
נגמר
שיר השבוע: ובפינתנו היום אני מגיש לכם את הסקיצה הישנההה שאף פעם לא יצאה להתממש לשיר (הכוונה היא שהשיר לא יצא לאור), צ'אקרה ויאנגי - ימים אחרים (הקלטה מעסק שחור
לפני כמה שנים)
אני מזכיר לכם, סיטיהול חיפה, הופעה ענקית בחנוכה.

S h A y K i

New member
../images/Emo13.gif

שם: שי גיל: 15 מקום מגורים: מושב ליד הקריות.. שיר השבוע (של כלא 6): לא יצא לי ממש לשמוע כלא 6 בזמן האחרון =\ שיר השבוע (לא של כלא 6): Break it off של שון פול וריהנה הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו: אין =\ תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע: מממ...אני לא ממש רואה טלוויזיה..=\ תוכניות לשבוע הבא: סמינר =] האיש שעשה לכם את השבוע: אממ..חברה ממש טובה שלי :] איך היה השבוע מ1-10: 6 החורף עושה לכם טוב: לא, אני חולה =\ אבל חוצמזה אני אוהבת חורף 3> נהנים מהשאלות? ממ..ת'אמת או להיות נחמדה?
אתר השבוע: שוקס 3>

אניי

שם: צאלה גיל: 15 מקום מגורים:זכרון יעקב שיר השבוע (של כלא 6):מממ לא יצא לי לשמוע.. שיר השבוע (לא של כלא 6):מממ elan-girl הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו:אין.. תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע:סאמרלנד תוכניות לשבוע הבא:אין כ"כ... האיש שעשה לכם את השבוע:לא יודעת..הרבה... איך היה השבוע מ1-10: 9 וחצי החורף עושה לכם טוב:לאאאא איכסה חורף!! נהנים מהשאלות?אמממ קצת אתר השבוע:אין..

:]

| שם: גיל: 15 וחצי מקום מגורים: טירת הכרמל חעחע שיר השבוע (של כלא 6): אמממ לא שמעתי לאחרונה שיר השבוע (לא של כלא 6): give it up to me הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו: לא רוצה לספר לכם :p חחח תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע: ההצעת נישואים הזאת שהיתה יום שישי...מרגששש תוכניות לשבוע הבא: ללמוד האיש שעשה לכם את השבוע: יואבי'לה
איך היה השבוע מ1-10: 10 החורף עושה לכם טוב: שונאת חורף פיכססס נהנים מהשאלות? לעע חחח אתר השבוע: www.or-hashamen.com חחחח ובקשר להופעה בחנוכהה...שאלתי את אמיר הוא אמר לי שזה לא בטוח עדיין :(

chen010189

New member
תשובות

שם: חן גיל: 18 מקום מגורים: חיפה שיר השבוע (של כלא 6): לא יודעת, לא שמעתי מוזיקה כל השבוע (כן, יש סיבה טובה) שיר השבוע (לא של כלא 6): פולקארמה!!!!!!! ששמעתי ברדיו והוא שווה
הופעה\אירוע\הצגה\סרט וכו' שהייתם ורוצים לספר לנו: כן עוד שבועיים שייגעצ באים להופיע ברחוב שלי בטוואר רקורדס, כנראה עשיתי משהו טוב באמת שאלוהים צ'יפר אותי בהופעה הזאת תוכנית הטלוויזיה שעשתה את השבוע: מה יגידו השכנים
תוכניות לשבוע הבא: להסתלבט...הכיתה יוצאת לטיול שנתי ואני לא, למה? לא משנה האיש שעשה לכם את השבוע: אף אחד, את כל השבוע הרסו במכה אחת: לנין, טרוצקי וסטאלין שבעוד מספר דקות אלך לקרוא עליהם שוב לקראת המבחן מחר איך היה השבוע מ1-10: 9 היה מצוין חוץ מהבחנים שתקעו לנו בלי סוף החורף עושה לכם טוב: לא נהנים מהשאלות? כן אתר השבוע: לא יודעת

למעלה