השיר
שור השבועי!

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי! ../images/Emo42.gif ../images/Emo65.gif

כמה שאתם אוהבים אותו (ואותי), יש רק פעם בשבוע! השירשור השבועי - כי זה מה שיש לעשות בשבת של פסח
ולרגל החג....................
איפה עושים את החג?
אוהבים את פסח?
אוהבים מצות?
אוהבים קניידלך?
אתם מהאלו שמחפשים את האפיקומן?
רוצה קורס איפור? (יש פרסומת בצד
)
תכנונים לחג?
טסים לאנשהו?
שאלון קיץ
אוהבים את הקיץ?
ים או בריכה?
בית מלון או אוהלים?
תהיו בהופעות מחו"ל? (שון פול, אוואנסנס, אבריל לאבין, MCR וכו')
הולכים לים כדי.... שאלון שבועי:
איך היה השבוע?
שיר השבוע (של כלא 6):
שיר השבוע (לא של כלא 6):
שלוש דברים שקניתם השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע
משהו שהרס את השבוע:
הסמיילים עשו לכם תיאבון?
פינת המזל טוב
מזל טוב ל"תרגיש חופשי להשתחרר" האלבום שיצא לפני שנה בדיוק. מזל טוב למורן שמהיום שהשתחררה מכל הירוק בעיניים.
עד כאן, פותח טלוויזיה, אור, שיט אודטה לא מתה!
HIT ME!

עונהה

איפה עושים את החג? אצל דודה אוהבים את פסח? ברורר אוהבים מצות? לא אוהבים קניידלך? לא אתם מהאלו שמחפשים את האפיקומן? חח כבר לא רוצה קורס איפור? (יש פרסומת בצד ) כןןן תכנונים לחג? משחק של מכבי
טסים לאנשהו? למיטה יותר מאוחר שאלון קיץ אוהבים את הקיץ? חחחח לא בכלל לא
ים או בריכה? ים בית מלון או אוהלים? אממממ וואלה תלויי תהיו בהופעות מחו"ל? (שון פול, אוואנסנס, אבריל לאבין, MCR וכו'): שון פול אהובייייייייי הולכים לים כדי....לחפש כוסונים?! ולהשתזף.. שאלון שבועי: איך היה השבוע? בנזונהה שיר השבוע (של כלא 6): חח לא שמעתי כלא שיר השבוע (לא של כלא 6): say it right- nelly furtado שלוש דברים שקניתם השבוע: מקדונלס, מילקשייק, בגדים משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את תאקט חחח אלבום השבוע: לאדעת האדם שעשה לכם את השבוע: כפיר המנהל של תאקט חחח דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חח כלום משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בר מצווה של בן דוד משהו שהרס את השבוע: כלום :] הסמיילים עשו לכם תיאבון? כן חחח מורני מזל טוב על השיחרור!!! ומזל טוב לכלא גםם חחח

גם אני גם אני גם אני !!!

ולרגל החג.................... איפה עושים את החג? בבית אוהבים את פסח? ברור כאילו אוהבים מצות? יש ברירה? אוהבים קניידלך? אוי... אתם מהאלו שמחפשים את האפיקומן? לא הוא מחפש אותי רוצה קורס איפור? (יש פרסומת בצד ) בטחח מי לא ??? תמיד חלמתי ללמוד איפור גוף ולקחת את אורית פוקס כפרוייקט תכנונים לחג? רביצה ממושכת בים טסים לאנשהו? לחול .. ון שאלון קיץ אוהבים את הקיץ? או יה ים או בריכה? ים בית מלון או אוהלים? תלוי תהיו בהופעות מחו"ל? (שון פול, אוואנסנס, אבריל לאבין, MCR וכו') אוואנסנסססססס התותחים!!!! הולכים לים כדי.... לתפוס צבע אני ניראית כמו קספר שאלון שבועי: איך היה השבוע? וואלה שיר השבוע (של כלא 6): אתה קוצוני (משום מה ניתקע לי בראש) שיר השבוע (לא של כלא 6): "הלילה יעבור" של יפתי שלוש דברים שקניתם השבוע: בגדים (מכנס, חולצה, חגורה, זה שלוש לא?) משהו טוב שקרה השבוע: זכיתי בלוטו אלבום השבוע: מוש בן ארי החדש האדם שעשה לכם את השבוע: אישתי דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): טיפים משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופרלנד (היה מצחיק לראות את אישתי מקיאה אחרי שהיא ירדה מהאנקונדה*) משהו שהרס את השבוע: שאישתי הקיאה בדיוק שאכלתי אחרי שהיא ירדה מהאנקונדה בסופרלנד הסמיילים עשו לכם תיאבון : אין פה סמיילים של פרגיות....נסתפק בפיטריה וואגינלית

S h A y K i

New member
טוב נו,נענה XD

איפה עושים את החג? בבית
אוהבים את פסח? בארור D: אוהבים מצות? רק עם שוקולד P: אוהבים קניידלך? בארור זה הכי טעים בארץץץ D: אתם מהאלו שמחפשים את האפיקומן? כן חחח XD רוצה קורס איפור? לא. :| תכנונים לחג? אילת ו...זהו בנתיים חח..XD טסים לאנשהו? אולי
שאלון קיץ אוהבים את הקיץ? מאודדד D: ים או בריכה? ים בית מלון או אוהלים? תלוי. תהיו בהופעות מחו"ל? (שון פול, אוואנסנס, אבריל לאבין, MCR וכו') אממ מקווה שכןן..אני טסה לחודש וחצי לחו"ל אז אולי אני יהיה בהופעות בחו"ל
הולכים לים כדי.... לתפוס צבע ולהסתכל על בנים XD שאלון שבועי: איך היה השבוע? חייתי :] שיר השבוע (של כלא 6): לא ממש שמעתי כלא 6 באילת >< שיר השבוע (לא של כלא 6): the sharpest lives-my chemical romance שלוש דברים שקניתם השבוע: עיפרון שחור,נעליים מבלו בירד וצמיד בטיילת [ויש עוד מלא אבל אור אמר רק 3
] משהו טוב שקרה השבוע: הייתי באילת והשתזפתי ^^ אלבום השבוע: אין.. האדם שעשה לכם את השבוע: אבא שלי חח XD דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השתזפתי!! :] משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבה באילת :] משהו שהרס את השבוע: ידיד שלי במעצר
הסמיילים עשו לכם תיאבון? לא ממש ><

שאקית

New member
יאועאטאעכהעה

איפה עושים את החג?
פה לצערי הרב אוהבים את פסח?
אחרי הנקיונות ואם לא עושים את זה פה אוהבים מצות?
בערך אוהבים קניידלך?
מאוד אתם מהאלו שמחפשים את האפיקומן?
ברווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווור רוצה קורס איפור? (יש פרסומת בצד )
בחינם הכל טוב תכנונים לחג?
שאמא תפסיק לצעוק או שאנלא יודעת מה קורה טסים לאנשהו?
ברוווווווווווורררררררררר שניה חכו שאלון קיץ אוהבים את הקיץ?
ידידים ים או בריכה?
ים בית מלון או אוהלים?
בית מלון , סליחה על האשכנזיות תהיו בהופעות מחו"ל?
אפשר מחולון?... יש שם חלק מ51%
הולכים לים כדי....
להשתזף אחושילנג שאלון שבועי: איך היה השבוע?
מצויין עד היום שיר השבוע (של כלא 6):
אמממ אין מסיבה שיר השבוע (לא של כלא 6):
לפול למעלה (51%....51%....51%......51%... ) שלוש דברים שקניתם השבוע:
טוטס חמץ מעולה, כרטיס רכבת, ובקבוק מיים משהו טוב שקרה השבוע:
מסיבה בג'י אלבום השבוע:
51%
האדם שעשה לכם את השבוע:
צ'ה...חחח מ51% דבר שהשגתם השבוע:
כרטיס חינם משהו שעשה לכם את השבוע:
מסיבה משהו שהרס את השבוע:
אחד באפריל הסמיילים עשו לכם תיאבון?
לא
טוב אני גרופית .......... מודה... דרך אגב לא אמור לבוא היום הא 'סתם אחד באפריל? :0

מורן 1986

New member
אניייייייי

איפה עושים את החג? אצל סבתא
אוהבים את פסח? כןןןןןן
אוהבים מצות? כן
אבל
זה משמין
אוהבים קניידלך? ככה ככה
אתם מהאלו שמחפשים את האפיקומן? כבר לא
רוצה קורס איפור? (יש פרסומת בצד ) למה לא
תכנונים לחג? לנוח
טסים לאנשהו? עדיין לא
שאלון קיץ
אוהבים את הקיץ? כן
מאוד
ים או בריכה?
אם זה
להכנס
למים
אז בריכה
, אם
סתם
להשתזף אז ים
בית מלון או אוהלים? בית מלון
תהיו בהופעות מחו"ל? (שון פול, אוואנסנס, אבריל לאבין, MCR וכו') יש מצב
הולכים לים כדי.... להשתזף
שאלון שבועי:
איך היה השבוע? חלומי
שיר השבוע (של כלא 6):
קוצוני... חח
שיר השבוע (לא של כלא 6): Break It Off
שלוש דברים שקניתם השבוע:
רק שלוש
חולצה
אזרחית,חגורה
אזרחית, מכנס
אזרחי ...
משהו טוב שקרה השבוע:
השתחררתי
אלבום השבוע: לאיודעת ...
האדם שעשה לכם את השבוע:
כל מי
שהיה
במסיבה
שלי.. וזה הרבה
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חיים
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע -
המסיבה שלי
משהו שהרס את השבוע: לא
היה כזה דבר
הסמיילים עשו לכם תיאבון? לא
מזל טוב לי

moshe alfasi

New member
אין לך מושג כמה =\

אבל לא פותח עיניים, שיהיה לבריאות, בהצלחה באזרחות, היא קשה וכאלה, הייתי שם פעם :))

מורן 1986

New member
איזה חומד ../images/Emo140.gif

תודה
גם אתה
תהיה
בסופו
של דבר אזרח
וזה
ייקרה יותר מהר
ממה שאתה חושב

למעלה