השיר
שור השבועי

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי ../images/Emo42.gif

טוב אני יודע שזה היה אמור להפתח בשבת אבל לא הייתי ב
בשבת ואתמול שכחתי מזה אז תקבלו את שרשור ה
היום
נו.... אז התחיל החופש
איך הוא עד עכשיו
עובדים
תכנונים לשבוע הקרוב חוץ מלשבת בבית
תכנונים לטווח הארוך
איך הפורום
והשיר השבועי הוא " מכית שנית" מהדיסק מיקרופון למקסימום 2 אחחח נוסטלגיה
אני מזכיר, יש אישור מכלא 6.

chen010189

New member
בדיוק היום שאלתי מתי תפתח חדש

איך הוא עד עכשיו? סבבה רק השבוע קצת נדפק בגלל הבגרות במתמטיקה עובדים? לא תכנונים לשבוע הקרוב חוץ מלשבת בבית? להפגש אולי עם עדי, ללכת לסיטי הול להוא שאחראי על היחצון להופעה של כלא 6, לעבור את הבגרות במתמטיקה תכנונים לטווח הארוך? הופעות של כלא 6, השקה של קיי.וואי.די, עסק שחור, הופעה של שייגעצ ועוד הופעות בטח :) איך הפורום? אחלה, מתה על האנשים פה חחח אשכרה נוסטלגיה אני שומעת את השיר עכשיו הנה תמונה של אמיר מהTLV הם פתחו שם ליין חדש ב5.7

בוקר אור../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

בעע אני ערה בגלל הבגרות במתמטיקה שיש מחר אני כל כך רוצה לישון אבל אני חייבת ללמוד =[ ... אבל אני פה! חחח אזז יאללה חופש! איך הוא עד עכשיו? נפלאא!! ממש כיף לי =]] הייתה לי יומולדת והייתה לי הופעה והיה אחלה! עובדים? יאפ! בין 12 וחצי ל4 וחצי כל יום! אחללה עבודה :) תכנונים לשבוע הקרוב חוץ מלשבת בבית? ממ מסיבת פרידה מידיד ועל האש אצל ידיד אחר! תכנונים לטווח הארוך? מממ אילת עם חברות, בית ריק ל3 ימים, חו"ל אולי והרבה הרבה בילויים! =] איך הפורום? אחלה פורום שבעולם ;) (קשור לחופש איך??חחח) יום טוב לכולם!

chen010189

New member
גם לך יש בגרות מחר?

בלתי נסבל שאלון 003 השאלון הכי קשה בעולם ולמה יש לי הרגשה שאני עוד הולכת לגשת למועדים ג' ד' ה' ו' וכולי? לא משנה אני אחרוש לזה עם מורים פרטיים ובלי אני לא אבין כלום!

kombinaizer

New member
אני איתך../images/Emo70.gif

שאלון 003 דווקא הכי כייף אבל 005 לא משו בכללללל

אחח איזה כיף שאני את הבגרות שלי כבר

עשיתי....
בהצלחה לכל אלה שעדיין לא
<אני מניאקית, אני יודעת
> ~לין~

סבתא שאת הבגרות שלה במתמטיקה

עשתה כבררררררררררררררררררררררררררררררר
ושיהיה המון המון המון <!!!> בהצלחה לכל הנבחנים היום. ~לין~