השיר
שור השבועי

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי

טוב אז ככה, רעיון חדש שיפתח כל יום שבת והוא יהווה
רשמי של הפורום כמו כן כדי לא לסטות באופן טוטאלי מהפורום כל שבוע אני יעלה שיר\פריסטייל אחר של כלא 6 שלא מופיע באלבומים, כמובן שיש אישור מכלא 6. כדי לפתח תדיון כמה רעיונות לדון בהם: מספרים איך היה השבוע? מה יהיה שבוע הבא? מה חדש? שיר שאתם ממליצים? וכמובן כל מה שאתם רוצים לדבר עליו שיר השבוע :
לכבוד היומולדת השיר "סגנון חופשי" עם סניקארס אחד השירים הראשונים של כלא 6 אז שבוע טוב ושבת שלום.

Luxfero

New member
אה אה לול

אתה לא יכול לרשום באותו המשפט גם שבוע טוב וגם שבת שלום.. שבוע טוב מאחלים בצאת השבת ושבת שלום מאחלים בכניסתה. ROCK ON!

chen010189

New member
אהבתי את הרעיון

איך היה השבוע?סבבה, סגרתי אותו אתמול עם מופע סטנדאפ של שחר חסון, אני מתה עליו והוא גם זכר אותי מפסטיבל הסטודנט והיה חמוד! מה יהיה שבוע הבא?הופעות של כלא 6 ורופאים שונים חחח, גם בקיץ אני חולה מה אני אעשה מה חדש?את האמת כלום שיר שאתם ממליצים?אני בזמן האחרון שומעת בלופים את "לא יכול" ואני מניחה שאין מה להמליץ פה, כולכם יודעים שזה שיר טוב ואם כבר אז רק שתדעו שהשיר הזה עושה לי פרפרים בבטן, זה משהו! תכף אני אשמע את השיר
אה ועדידווווווווווש עשתה לי את השבוע וגם בזכותה עליתי על משהו חחחחח שתינו מצאנו עם מי ללכת להופעות של כלא 6 ותאקט(היא אותי ואני אותה) כי כל החברים שלנו שומעים פופ, מזרחית, מה לא...

chen010189

New member
לדבר שעליתי עליו יחד איתה אין קשר..

לזה שמצאנו אחת את השנייה חחח לרגע המשפט הזה נשמע לי מפגר כי לא הפרדתי בפסיקים.

אניי

השבוע: חח לא היה כלום מעניין בינתיים שבוע הבא: אילתתתתתתתת מה חדש: שמצאתי עם מי ללכת להופעות עכשיו חחח שיר שאתם ממליצים: מרגיש אחר של סינרגיה חן מתה עליךךך

למעלה