השיתוף שלי- אשמח לתגובות

liranush39

New member
השיתוף שלי- אשמח לתגובות

היי... אני חייבת לשתף... אתמול חזרתי מהעבודה, למען האמת מרוצה אבל יחד עם זאת המון אי נוחות... טוב..אז התחלתי לעבוד במקום שממש רציתי, ואני מקדישה שם המון שעות- אבל השכר שם לא ממש משהו- כשאני חושבת כל הזמן על אופציות נוספות כהשלמת הכנסה- בייבי סיטר, שיעורים פרטיים.או עבודה נוספת קבועה שתכניס לי יותר כסף- כי לפי החישובים שלי אני ממש שורדת כלכלית. דבר נוסף... אתמול היה ערב ל"ג בעומר,העדפתי ללכת עם ההורים שלי לבית קפה מאשר להיות בבית לבד. תחושה עצומה של בדידות אפפה אותי- פתאום כ"כ הרגשתי את החסר בלהיות רווקה בלי בן זוג. מאחר ואני יוצאת מתקופה לא פשוטה- יש לי כ"כ הרבה קולות בראש, שאומרים לי מספיק לבזבז זמן.. תתחילי לפעול. אז קמתי היום בתחושה נוראית- של עצב... אחרי הכל אני מתקרבת לגיל 28, ואני עדיין לבד. אני לא אומרת שזוגיות היא כל חיי- אבל הייתי שמחה עם מישהו היה מצטרף אליי אל המסע. היום גם מתחיל קורס שאני ממש חולמת עליו-(טיפול ב-NLP ויש להם מבצע 1+1 כך שהקורס היה עולה לי מקסימום 4000 ש"ח ואז הייתי מקבלת תעודת מטפל אחרי שלושה חודשים) אני ממש רוצה אותו... אבל מאחר והחלטתי שאני משקיעה בעבודה(ובינינו מחפשת גם עבודות במקביל) החלטתי לרדת כרגע מהקורס וללכת עוד 3 חודשים בתיקווה שההנחה עדיין תהיה בתוקף... ואז החלטתי לעשות רשימה של דברים ובהם כתבתי מה אני רוצה... כהרגלי.. מבולגנת אפילו במחשבות... צצו לי כ"כ הרבה דברים. מחר אגב בשעה 06:20 בבוקר אני הולכת לוינגייט לראות איזה קבוצת ריצה- ואז אולי אצטרף אליהם(למרות שהמאמנת שם לוקחת ממש המון) אפילו בדמיון המודרך שאני עושה..יש לי כ"כ הרבה דברים שם- פתקים מכל מקום - ואני קוראת איך כל הדברים מסתדרים. העניין הוא שחשבתי על משהו... שמרוב שהפיזור שלי נע על כ"כ הרבה דברים -אני לא מתמקדת בדבר אחד עד הסוף ונעה קדימה. יש בי חלק שכל הזמן מפציר בי לאהוב את עצמי ולקבל את עצמי, יש בי חלק שאומר "לירן אסור לך לבזבז זמן- תתחילי לפעול" יש בי חלק- שמבזבז את הזמן- וכל הזמן אומר לעצמו שאם אתה כ"כ מודע- איך זה שאתה מבזבז את הזמן.. ומתפזר להרבה מקומות. ויש בי חלק שרוצה את המסגרות- לדעת מה הוא עושה בבוקר.. במה הוא מתמקד,לתכנן את היום ולפעול לפיו,להתאמן, לאכול בריא ומסודר,ובערב- לעשות מדיטציה אחרת- דמיון מודרך של משהו אחר- לדוגמא זוגיות. וחלק נוסף- שחושש מהמצב הכלכלי ומחפש פתרונות למציאת עוד עבודות. וואי כ"כ הרבה חלקים יש בי...אני מקווה שעקבתם.. חחחח זהו זה היה השיתוף שלי- אם תרצו להגיב- אני אשמח:). יום מקסים!

naty3

New member
לדעתי את מתמקדת בפיזור...../images/Emo2.gif

אצלי החלק השולט הוא בזבוז הזמן
פעם ראשונה שאני שומעת שלוקחים כסף על ריצה....גם על אויר משלמים בוינגייט?
תעשי טבלה עם 3 עמודות: 1. דחוף וחשוב. 2. לא דחוף אבל חשוב. 3. לא חשוב ולא דחוף. זה עושה סדר בראש.

Ofra m

New member
את יודעת,

גם לי היה קורה שרציתי ל"אכול" את כל העולם....אבל למדתי שככל שאנו מתפזרים כך גם התוצאות נראות, זה כמו לאכול ולחשוב מה יש לי עוד לעשות, זה כמו לדבר בטל' וכשהצד השני מדבר אני נמצאת בעולם העבר או בעתיד מה יש לי לעשות,מה שאומר שאני לא ברגע הזה,וממש לא מרוכזת, המוח שלנו יכול אומנם לבצע כמה פעולות אך זה לא ייצא כמו שאנו בפעולה אחת מרוכזת,כך שלמעשה אם אנחנו לא בכאן ובעכשיו א. אנו לא נהנים מהרגע הזה. ב. אותו הדבר שאני עושה לא יוצא פיקס כי היינו בכמה דברים מפוזרים....מה שאני עושה כיום אני מאמנת את עצמי בלהיות בכאן ובעכשיו למשל אם אני אוכלת אז אני מתענגת על מה שאני אוכלת אם אני מבשלת אז אני ממש בקטע הבישול, קורה לי שאני "נודדת" אבל אני משתדלת להיות עירנית ולהחזיר את עצמי לכאן ולעכשיו. אני מאמינה שכאשר תחליטי מה את רוצה מעצמך ותעשי את הרשימה תשחררי תרפי ואז תתחילי לפעול כל פעם עם משימה שהצבת לעצמך וכשאת במשימה תהיי רק שם.

GMjoy

New member
יפה כתבת../images/Emo45.gif

זה יפה מאוד להחזיר את עצמנו להווה - לעכשיו! זה פחות מסבך אותנו עם מחשבות מפוזרות באותו הרגע. אני אף פעם לא הצלחתי להתפזר כל-כך בשנתיים האחרונות. בהתחלה - כן - חשבתי על הרבה דברים, אבל כשלמדתי והפנמתי לעצמי דברים חשובים לחיים, כל הבקשות והרצונות הצטמצמו לגודל זעיר, ומשם כבר אני הפכתי למודל שאני מייצג היום לעצמי ולאחרים. הקטע החשוב, הוא ללמוד לקבל את מה שקורה לנו. השיטות שמציעים לנו, אלה רק דברים שפשוט באים לעזור לנו להתחבר לעצמנו יותר. אלה לא שיטות "קסם" שמהם נימשוך משהו. לא. אלה שיטות שעוזרות לנו ללמוד עד כמה שאפשר את עצמנו (כי אי אפשר באמת ללמוד את כל כולנו חח). אז חשוב לזכור שבכל מקרה דברים נפתחים אלינו, כפי שהם צריכים להיפתח ולהתגלות, והתפקיד שלנו להיות מוכנים אליהם. אחרת אנחנו נפספס דברים, כשהם יהיו כבר כאן - פשוט לא נוכל לראות, אם נהיה עם הלב במקום אחר. אז כן - כדאי להתחיל לחיות וליהנות בהווה - זה המפתח! אם נלמד לחיות עם הלב בהווה, ההזדמנויות שלנו יהיו כבר בידינו, כי נדע לראות אותם - יחד עם הלב - בהווה.

למעלה