השיתוף שלי...ערב חג קצת עצוב

liranush39

New member
השיתוף שלי...ערב חג קצת עצוב

היי... אז למי שעוד לא יודע את הסיפור שלי... אני לא מתקשרת עם אחי כבר כמעט חצי שנה, ועם ההורים שלי רק לאחרונה חזרתי לדבר... וזה רק על קצה המזלג- ופה תם הפירוט אבל כאן מתחילות התחושות שלי, ושיתוף החוויה.. היום לאחר ארוחת החג החלטתי שאני ישנה אצלהם..., וויתור לגמרי של האגו שלי בגדול- החלטתי לא ללכת לפססטיבל...אבל השיתוף שלי מתבטא בתחושות הקשות שליוו אותי היום... הרגשתי שהינה שוב אחי כלכך יותר טוב ממני, שאחותי מפחדת ודיי סוגדת לו בצורה כזו או אחרת-והוא סוג של MR.PERFACT - ושאני מאוד רחוקה מזה הרגשתי שהינה שוב אחי ואחותי יוצאים לבלות ואני נשארת לבד מול האינטרנט, ודבר אחרון...אחי ודודים שלי דיברו על טיול טרקטורנים בשבת, ואותי לא הזמינו - כי הם יוצאים זוגות. והם דיי חבורה של זוגות- ואני דיי..לבד, ולא ממש מתחברת אליהם. אז זה עשה בי המון רגשי נחיתות- שאני עסוקה כל הזמן בלעבוד על עצמי, על הביטחון העצמי,בלשרוד, בלהתקיים, ולחפש עוד עבודות במקביל כהשלמת הכנסה ולעומת זאת אח שלי(שהוא קטן ממני) חיי טוב,בעל ביטחון עצמי אדיר - כי גם ההורים שלי כל הזמן סגדו לו, נשוי באושר,מבלה ואוטוטו עובר לגור בבית שקנה.. אז היה לי ערב חג קצת עצוב, והחלטתי שבילוי פעם בשבוע חובה!!!! תודה על במת השיתוף

naty3

New member
היי

לפעמים אנחנו מסתכלים יותר מידי על אנשים אחרים ושוכחים להסתכל על עצמנו. את נמצאת במקום אחד והוא נמצא במקום אחר. זה שהוא נחשב מיסטר פרפקט-זה מה שעשו ממנו-את, ההורים ואחותך. אז מה אם את רחוקה מזה? לך יש את החיים שלך ולו יש את החיים שלו. שני דברים נפרדים. "שוב אחי כל כך יותר טוב ממני"- ***צאי מההשוואות המיותרות האלו ותסתכלי על עצמך-אני בטוחה שתצמאי המון דברים טובים!*** תפרגני לו ולאחרים ואז תרגישי יותר טוב בעצמך. תפתחי יותר בטחון עצמי. יופי של החלטה-בילוי פעם בשבוע! זה עושה טוב, לצאת מהבית לפעמים ולא רק להיות עסוקים בהישרדות ואז החיים עוברים ליד, צריך גם לדעת להינות מהם.

תבוסה בבטלה

הסיבה שאת לא בקשר מסודר אם אחיך וההורים היא שאיבדתם מטרה יש דיכאון יש כאן מוגבלות שניבנת מיתוך רוע מה שהביא לנזק רוחני אצלכם

Galel

New member
יש כאן מסקנה:

מכיוון שאין מנהל פורום פעיל אני מרשה לעצמי: חביבי, אתה מחרטט שטויות, ולא רק זה, אתה גם עושה את זה בצורה עילגת משהו - אין לך ממש מושג מה קורה אצל הגברת, ואין לך גם מושג מה הסיבה שבגללה היא לא בקשר מסודר אותם. אז אם בא לך לחרטט בילבולים, אתה מוזמן, רק אל תשכח לתייג "אידיוט" בכותרת... גלאל. נ.ב: אני לא שלילי בדרך כלל, אבל חקייני אורן זריף (לא שאורן יקירינו הוא כזה מדהים, כן?) שצובאים על הודעות של אנשים עם מצוקה אמיתית ממש צורמים לי...

ככה אתה מאחל חג שמח לאנשים נשמה

נשאלת השאלה מי אתה ביכלל איש מוזר וכעסן אני רואה שמדובר באיש ד יי עמיד כלכלית איש בעל רוחים איש שמחפש כל הזמן שיאים חדשים ושהמילה ניצחון גם אם זה על חשבון אחרים עומדת כל הזמן לפניך ( תגיד שזה לא נכון תכחיש ) בתור אחד שאמור לרפא אנשים אתה רק תעשה אותם יותר חולים

naty3

New member
../images/Emo191.gifחייבים מנהל\ת דחוף, גיא-הושיע נא!../images/Emo3.gif

liranush39

New member
א. תרגיעו שניכם

ב. תודה על התגובות- אבל יש משהו במה שגאל אומר... אין מטרות בקשר של הורים וילדים- הקשר לא מסודר כי נפגעתי מהם. וגם הפגיעה לא נעשתה מתוך רוע- כשהורה מחנך ילד- הוא מנסה לחנך אותו על הצד הטוב ביותר,ובמקרה שלי - הוריי דאגו לתת לאחי יחס מועדף. גם עכשיו- למרות הפגיעה הכואבת, והקנאה המוסוות שיש לי עם אחי- לא באה ממקום של רוע.

הי לירן יקירתי

אני מצטער לשמוע שהיה לך קשה בחג. אני חושב שהדבר הנכון בשבילך, הוא לנתק את המגע למינימום עם המשפחה שלך. לפי מה שיצא לנו לדבר הם ואחיך לא נותנים לך יחס מספיק טוב, ובטח לא את האהבה שמגיעה לך, אני מבין את הצורך לנסות לתקן את זה, אבל אני חושב שבינתיים הם רק מפריעים לך לראות כמה יש לך לאהוב בעצמך. ברגע שתהיה לך זוגיות שטובה בשבילך ושתהיה לך אלטרנטיבה לצורך הזה, יהיה לך יותר קל להבין שהם פשוט לא בסדר איתך, ולא היו בסדר איתך, זה פשוט קשה לראות את זה כך ובצורה חד משמעית אחרי שנים שגדלת וחונכת בתוך המערכת הזאת, ואת לא לבד בעניין הזה. אבל את בהחלט טובה יותר מזה, ומגיע לך יותר מזה.

אתה מודע לזה שהתגובה שלך לא קשורה לכלום

אני מבקש ממך בפעם האחרונה להפסיק להעליב פה אנשים

עזוב

לא היתה כוונה כזאת, אבל אני מרגיש שאנחנו לא ממש מסתדרים פה. אתה בטוח שאתה רוצה להיות חלק בפורום הזה, כי נראה לי שנכנסת לגמרי ברגל שמאל בלי כוונה.

רואים אתה לא מכיר את גלאל

ובטח לא את לירן, או את המשפחה שלה. אני מעולם לא התחברתי לעולם של תקשור, אבל לפי מה שאתה רושם כנראה שגם אתה לא. אתה מתבקש לבקש חיזוקים עצמיים במקום אחר. התגובות שלך לא תואמות את חוקי האתיקה של מתקשרים, ולא יזיק לך לעשות חשבון נפש, ולהתנצל בפני כמה אנשים כאן.

גלאל

אפשר לאמץ את ה"חבוב" לכמה הודעות?

Galel

New member
בשמחה חבוב!

החבוב הוא כלל עולמי, טרנס אטלנטי ונטול מגדר! תיהני לך מהחבוב שלך וקחי אותו איתך לכל אשר תלכי. איחלתי לחבוב בהצלחה :) גלאל. נ.ב: מילת החודש הקרוב היא : "דרעק".

ע ו פ ר ה

New member
לירנוש יקרה

הצטערתי לקרוא שהיה לך חג עצוב. קודם כל, את אמיצה אם החלטת לבלות את החג עם ההורים. בצרפתית אומרים: שאפו. דבר נוסף: חפשי דרך להפסיק להשוות את עצמך לאחרים. זו השוואה מוטעית ומחלישה. אני לא חושבת שיש אנשים שהם פרפקט (מושלמים). יש אנשים שלמים. אני מאחלת לך שתלמדי לראות את עצמך השלמה. ממה שאני מכירה יש שם אוצר. חיבוק לחיזוק. באהבה עופרה

liranush39

New member
חברים יקרים...סוף טוב

תודה על כל התגובות... החלטתי בסופו של דבר- בהכי ספונטיניות ללכת לפסטיבל ביום למחרת כשאיתי רק תיק גב, טרמפיסטית שלקחה אותי, וידיד שלי (שאני בקושי מכירה) חיכה לי שם. לא היה לי מושג איך אני ישנה, איך אני חוזרת ומה יהיה שם. אבל מאחר ואני מתחברת נורא מהר עם אנשים, ומאוד אוהבת אנשים- לקחתי את הסיכון בשנייה הראשונה שהגעתי לשם- רציתי לברוח(אבל לא הייתה דרך חזרה) ואז אמרתי לעצמי... "לירן חכי...אל תשלמי עדיין...לכי לסדנא הראשונה- ואז תסיקי מסקנות..." אז הלכתי באמת,והיה ממש נחמד...מאחר ואני מאוד מודעת- די איתגרתי את המדריך, והצגתי בפניו כל מיני שאלות ומסתבר שהייתה שם עוד אחת שגם דיי הגיבה לו... בקיצור הכרתי מלא אנשים, ישנתי עם ידיד שלי באוהל שלו, וחזרה היה לי טרמפ... הוכחתי לעצמי שאני חבר'מנית ושיכולה להסתדר בקלות גם אם אני לא מכירה אף אחד... אחי לא נסע לטיול, אבל באיזשהו מקום עם כל הכעס שיש לי אליו- ויש לי המון עדיין... הוא מהווה לי טריגר לא להישאר באותה נקודה.

למעלה