השכבת סטרייט..

shembadui1

New member
השכבת סטרייט..

יש לי ילד בכיתה, דוב מלא וקטנטן שהייתי מת לעשות אותו....... יש לכם עצות??? הוא סטרייט 100% וזה יהיה קשה אבל אני מאוד רוצה לנסות.... תודה מראש

Hoova2x

New member
הנה אחלה עצה

אל תנסה אפילו. תתרחק מכל מה שמריח כמו סטרייט או הומו שלא מעוניין. זה מתכון בדוק לכאבי לב.

ז י ק ו

New member
אני גם בעד לוותר

נכון, כולנו גדלנו על פנטזיות של להשכיב את החבר הכי טוב שלנו מניסיון זה מוביל רק לכאבי לב וסיכון לחברות.. כדאי שתוותר ותשקיע בדבים/אנשים אחרים שכן מעוניינים..

DragonMage

New member
אני אומר תלך על זה

אבל בלי התנפלות בעדינות וברוגע ובבקשה לקבל סימנים, ברגע שאתה מבחין בסימן הכי קטן לרתיעה צריך לסגת כי אם יצא ה"לא" הראשון ניכשלת. וגם הוא ישנא אותך אחרי זה.

לא לא לא

ושוב פעם לא. אם אתה בטוח ב-100% שהוא סטרייט - תרד מזה. מקסימום (ואני מתכוון מקסימום!!!) תזרוק לו איזה מילה שהוא חמוד, אבל רק אם אתה בטוח שלא תהיה לו בעיה עם זה - ותהיה בטוח שכל מה שזה יעשה זה לגרום לו להרגיש טוב ומקסימום לזרוק לך איזה חיוך. אם הוא 100% סטרייט, למה נראה לך שייצא משהו? באמת שאני מצטער לנפץ את האשליה, כולנו עברנו את זה בשלב זה או אחר P: אבל אין מה לעשות... אני מציע לרדת. למרות זאת......... אם קיים חשד כלשהו שהוא לא סטרייט לגמרי.... לך על זה. לא כל מי שאומר שהוא סטרייט ושיש לו חברה וש"בא לו על בנות כל הזמן" - הוא באמת סטרייט. אנשים בארון יו נואו. אם קיים החשד, ואפילו הקטן ביותר, תרמוז לו אבל הכי בעדינות שאפשר ואם אתה רואה שהוא נסוג ירש עזוב הכל ושכח מזה. אם הוא זורם מה טוב....... בהצלחה!

למעלה