השכלה לכוס קפה

Shamy

New member
השכלה לכוס קפה

אז הבלוג שהסעיר את המדינה - מה עושה לי את זה במיטה?

בלוג שכתבה בחורה לסבית אודות מה עושה לה את זה במיטה , החדשות הטובות הן שגברים יכולים ללמוד מזה איך לענג נשים? או נשים יכולות ללמוד מהבלוג...

בלוג מעניין ומרתק רק שהבוס שלכם לא יתפוס אתכם מעיינים בו..

00Natalie00

New member
האמת שאני לא מתחברת לרעיון בכלל

קראתי חלקים מהבלוג והשתעשעתי עם הרבה חוויות שסך הכול אני יכולה להתחבר אליהן, אבל בשלב מסויים לא יכולתי להתעלם מהעובדה שזה בלוג שנועד לתת במה לנשים לקטר על פרטנרים לשעבר ולנסות לחנך גברים בטענה שהן רק מנסות לעזור ולדבר בפתיחות כדי שגברים יקבלו את נקודת המבט הנשית וישתפרו.
&nbsp
הייתי בטוחה שכבר מיצינו את הקטע הזה שגבר צריך לדעת מה יענג כל אישה על פני האדמה ואיך לרצות כל בת זוג שתהיה לו מראש העיקר שלא תהיה ביניהם פתיחות מילולית והחלק הנשי במשוואה לא יצטרך באמת לנקוט עמדה ולספר מה הן חושבות או מרגישות.
כל אחת שונה, זאת עובדה. למשל ממה שקראתי המון נשים דיברו על פורפליי וציינו שגברים חייבים להשקיע יותר כי כל הנשים ככה ולצורך העניין אני לא אוהבת פורפליי בכלל לכן זה לא נוגע אליי, אבל מישהו שם קרא את ה"עובדה" הזאת וסביר להניח יפעל לפיה.
כל המדריך הזה בא לחנך גברים במקום לעודד נשים לדבר עם הפרטנר שלהן לגבי מה עושה להן את זה (ומה לא).
וזה למעשה ההפך מפתיחות מינית, זה ההפך מהתקדמות.
לדעתי מישהי שלא מסוגלת לדבר עם הפרטנר שלה לא יכולה לבוא אליו בהאשמות "היית אמור לדעת" אין דבר כזה.

עוד לא נכנסתי לקרוא אבל זה נשמע בריא ונכון.

אם מישהו אוהב נשים, לענג נשים ולרצות את בת זוגו בגיל מסוים מבינים שכדאי פשוט
להשקיע בלהבין להכיר ללמוד ולהפתח אליה. אבל זה לא אומר שצריך לוותר על ללמוד
לדעת ולנסות.
&nbsp
אני חושב שהגישה תקפה גם לגבי אהבה, שהרבה בזמננו לא מסוגלים
להגיע למצב שהם פתוחים וחווים את זה בקלות כמו "בני 16".
כדאי להפנים שלכל אחד זה משהו אחר, מישהו שגדל בבית עם אלימות...
מישהי שמרגישה אישה רק אם משלמים עליה ביציאה בעיר...
כל אחד ומה שאהבה היא בשבילו...

00Natalie00

New member
אתה צודק

אדם צריך ללמוד ולפתוח את האופקים שלו כמה שיותר וקיימות דרכים רבות לעשות זאת, הרעיון של בלוג לא רע הביצוע בעיניי היה קצת לא נעים.
משהו בסגנון "הגיע הזמן שגברים ילמדו"
&nbsp

Shamy

New member
יום ב- חג סוכות ! - הנישואין והמונוגומיה בדרך לפשיטת רגל

בואו לקרוא : בכתבה על מוסד הנישואין, האם הוא מתפרק?

האם החיים הזוגיים בפייסבוק וכל הרומנים המתוקשרים שאנו נתקלים בהם על דרך קבע, הם לא יותר מקמפיין של מפעל כושל שמנסה להציל את עצמו? תומר און ישב עם עומרי הרצוג, ד"ר ללימודי תרבות, לשיחה כנה על גורלו של מוסד הנישואים כפי שאנו מכירים אותו

Shamy

New member
יום שלישי - הישראלי שהתאהב באיראנית

היחסים בין ישראל ואיראן ידעו תהפוכות, אבל מאז המהפכה של חומייני ב-79, משהו בזוגיות הזו לא עובד. אצל צפי וברי זה דווקא כן הצליח. ראיון רומנטי

בואו לקרוא אודות הישראלי שהתאהב באיראנית בשדה תעופה

אני עדיין מאמינה באהבה נטולת גזע מין ודת..מה דעתכם? מרגש? בנאלי? צ'יזי?...

אני אהבתי תראיון לכן פרסמתי פה , קראו להנאתכם בעבודה (לאלה מאיתנו שעובדים בחוה"מ סוכות , ולאלה שסתם רוצים להתפנק עם הקפה של האחה"צ - אני לוקה בתסמין הAFTERNOON TEA/COOFEE לפי המסורת הבריטית הידועה)

למעלה