השכלה על כוס קפה

Shamy

New member
השכלה על כוס קפה

לא נשאר הרבה ימים עד הסופש אבל מה שנשאר קבלו..

Shamy

New member
יום ד'- שרשרו בהמוניכם

משחק מחשב שהפך להצעת נישואין , כך המתכנת "עבד" על חברה שלו בטענה שתבדוק משחק מחשב שחשבה שתכנת, למעשה הפך להצעת נישואין בואו לצפות

Shamy

New member
יום ד' 07.10.15- הפעם זוגיות ממבט שונה

אז ככה , כולנו יודעים שאלכוהול -מזיק לבריאות , קל וחומר אלכוהליזם היא מחלה מאוד חמורה וכרונית אז אין בכתבה הזו שום רמיזה לשימוש באלכוהול , בטח שלא מופרז וכמובן במיוחד אם אתם אלכוהליסטים...

בכתבה -נטען כי זוגות אלכוהליסטים יינטו להשאר ביחד מה דעתכם על התופעה? נכון? לא נכון? הכרתם זוג אלכוהליסטים מוצהרים? או כאלה שבהכחשה? האם באמת הם מחזיקים לשנים?..ומה זה אומר על זוגות שמכורים לדברים מאוד קשים כמו הרואין?.

הפעם בחרתי בכתבה המשדרת צד אפל של זוגיות.עם זאת חשבתי שיש מקום להכניס את זה לדיון כי זה משהו מעניין בעיניי.
מעניין להבין או לחקור - כיצד אנשים שמכורים למשהו כזוג מתייחסים לדבק שקושר את הזוגיות (והתמכרות איך שלא נסובב אותה היא דבק ועוד הרבה דברים גרועים בעיניי אבל זה כבר פרשנות אישית ונשאיר זאת לקורא..)

Shamy

New member
יום ה' - 8.10.15 -כתבה משעשעת (למי שראה תסרט UP)

זוג בני 84 החליט להתגרש כי הגברת טענה שהסקס לא מספק?!

היות וזה שעשע אותי אני מזמינה אתכם לקרוא כתבה שתעלה לכם גם חיוך על השפתיים לקראת סופשבוע שאני מאחלת לכולם שיהיה מתוק , רומנטי.מלא באהבה (לאו דווקא רומנטית! גם אהבה מהמשפחה זה חשוב וטוב!) והכי חשוב שכולנו נשאר מאושרים

Shamy

New member
יום ו' - סטרס בזוגיות כיצד נתמודד

בעקבות המצב הבטחוני הרעוע ביותר במדינה שלנו (לצערי נראה כי אנחנו רשמית באינטפידה ...שוב!)
דבר זה כמו כל דבר בחיים כאילו שלא חסר לנו , מכניס המון סטרס לחיים-וסטרס למי שלא מכיר או יודע וזולג ומחלחל בכל תחומי החיים כולל זוגיות!

לכן הכתבה לסופש הזה היא פשוט עניינית ומנסה לעזור , סטרס בזוגיות וכיצד נתגבר עליה

סטרס בזוגיות -כך נתמודד,לגזור ולשמור

למי שרוצה להגיב על הכתבה או לכתוב דעה אתם בהחלט מוזמנים מתחת להודעה זו! אבל שרשרו נכונה (או לפחות תשתדלו
)

חזרה לעידן השובניזם

אין אמון ולא סומך כשלבד. מבקש ממנה להגיד כמה ימים לפני אם היא רוצה לנסוע לי-ם
שאבוא ביחד איתה ושלא תסע לבד. שאלתי קרוב משפחה איך הוא שומר על עצמו
אמר שקנה תרסיס פלפל, שאלתי מה עם זוגתו אמר שכבר יש לה.
שוקל איזה אמצעי הגנה הכי יתאים לזוגתי...אולי נלך לקנות לה ביחד, נורא רומנטי .

Shamy

New member
אין צורך להיות צינים

אם כי התגובה אכן גרמה לי לחייך :)

למעלה