השכם בבוקר, עוד יום של חול

IlanShacham

New member
השכם בבוקר, עוד יום של חול

איפה עם ישראל? אולי עדיין ישן? אולי קורא עיתון עם ספל קפה ביד? אולי כבר במכונית בדרך לעבודה? לא ולא, טעות בידיכם! כולם ביער בן-שמן
לא פחות מ 12 רוכבים, בארבע קבוצות שונות נצפו הבוקר ביער בן שמן. יש שיגעון בהגיון

רֶשֶף

New member
היה אחלה. אני נהניתי. ../images/Emo9.gif

לחרוש שוב סינגלים ישנים. לתרום את תרומתי הצנוע לכבישת סינגלים חדשים. לרכב עם רוכבים מצויינים. לפגוש אנשים חדשים. בריאות.

shpitzs

New member
תודה ... על הכיוונון :)

איזה כיף לפגוש אושיות פורום על הבוקר ... (ועוד מכובדות כאלו) תודה ששלחתם אותנו בכיוון הנכון.. לדעתי את רוב הסינגלים הצלחנו למצוא למעט את 21 שהצליח לחמוק מאיתנו :) לדעתי היה עוזר מאוד להצפין את המפה כך לפחות היה לנו כיוון כללי כיוון שאחרי כל הסיבובים והחיפושים קצת איבדנו כיוון היה אחלה בכל מקרה.. עדי נ.ב. ולא לא קפצנו את הגשר , אבל החשבון פתוח והיד רושמת ...

IlanShacham

New member
המפה מוצפנת...

כנראה שאתם לא הייתם מספיק מוצפנים. בשעות הבוקר המוקדמות השמש במזרח/דרום מזרח, אז קל מאוד להתאפס על הכיוון שלך גם בלי מצפן.

לכבוש זה בדיוק המינוח

ירדנו בשקט בשקט למטה בסינגלים ניסתרים ואז בסערה כבשנו את הגבעות בעליה (נו טוב אני נתתי חיפוי מאחור)

ranshe

New member
תודה!

היה כיף. צריך לעבוד על סינגל היציאה ממודיעין (ואולי איזה פעם לבוא אליו _אחרי_ שהתעוררתי)... בקרוב שוב?

aFish

New member
פשששש...אני רואה אני עוזב אתכם

לכמה ימים...ומשתנים סדרי בראשית. אז קודם כל חזרתי...ובגדול - ואני דורש כאן שיתוף מלא של אינפורמציה. יש לי פה כמה ימים להתעדכן על מה שהלך כאן בהיעדרי. שבועים כמעט ללא רכיבה רצינית והתנפחות קולינרית כזו או אחרת ידרשו קצת סילוק החלודה. קצת המרייט, קצת דחיפות ברגלים, הרבה עליות יחזירו אותי להיות חטוב וקליל כמקודם. להתראות בשבילים.... מי פנוי אחה"צ לבן שמן....?

למעלה