אני מכניס למים קרים ומרתיח ואין לי בעיות קילוף.תמיד הכנתי כך אבל אז קראתי שכשמכניסים את הביצה למים רותחים יותר קל לקלוף. ניסיתי, ואכן, יש לי פחות בעיות
(לא בחיים. בקילוף ביצים)
בעיה.אני מת על סלט ביצים שעשוי כראוי וכן על סלט אבוקדו עם ביצים שעשוי כראוי. ממליץ להימנע מהתעשיתיים, שתמיד יש בהם טעם לוואי של השמן בו השתמשו, ולא שמן זית.
לפעמים נוצר מסביב לחלמון מעטה בצבע אפור
בעיה.
כראוי = תלוי את מי שואלים.
=סלט אבוקדו+ מיץ לימון/מל"פ/שום/בצל/מיונז/ביצה(פעם, כשלא דברו על סלמונלה, ביצה טריה)/בצל ירוק/שמן זית???????????
=סלט ביצים+מל"פ ומיונז? ביצים+מל"פ, מיונז וחרדל?, ביצה+מל"פ+בצל מטוגן?
אגב, אפרופו זמן בישול הביצה הקשה- כשהיא מבושלת זמן רב, היא פחות רכה ולפעמים נוצר מסביב לחלמון מעטה בצבע אפור (כתוצאה מריאקציה בין חומרים,לא זוכרת מהם, בחלמון ובחלבון)= קצת פחות נעים לעין. אני נמנעת.
הסיר נשרף? ראיתי פעם תיקרה שעוטרה בנטיפי ביצים. אבוי
ושאלו תהיינה הדאגות.
מן המפורסמות שראוי במקרה דנן סובייקטיבי לגמרי. העיקר לא תעשייתי.בעיה.
כראוי = תלוי את מי שואלים.
=סלט אבוקדו+ מיץ לימון/מל"פ/שום/בצל/מיונז/ביצה(פעם, כשלא דברו על סלמונלה, ביצה טריה)/בצל ירוק/שמן זית???????????
=סלט ביצים+מל"פ ומיונז? ביצים+מל"פ, מיונז וחרדל?, ביצה+מל"פ+בצל מטוגן?
אגב, אפרופו זמן בישול הביצה הקשה- כשהיא מבושלת זמן רב, היא פחות רכה ולפעמים נוצר מסביב לחלמון מעטה בצבע אפור (כתוצאה מריאקציה בין חומרים,לא זוכרת מהם, בחלמון ובחלבון)= קצת פחות נעים לעין. אני נמנעת.
הסיר נשרף? ראיתי פעם תיקרה שעוטרה בנטיפי ביצים. אבוי
ושאלו תהיינה הדאגות.
כל מה שרציתם לדעת על ביצה קשה ולא העזתם לשאול.בעיה.
כראוי = תלוי את מי שואלים.
=סלט אבוקדו+ מיץ לימון/מל"פ/שום/בצל/מיונז/ביצה(פעם, כשלא דברו על סלמונלה, ביצה טריה)/בצל ירוק/שמן זית???????????
=סלט ביצים+מל"פ ומיונז? ביצים+מל"פ, מיונז וחרדל?, ביצה+מל"פ+בצל מטוגן?
אגב, אפרופו זמן בישול הביצה הקשה- כשהיא מבושלת זמן רב, היא פחות רכה ולפעמים נוצר מסביב לחלמון מעטה בצבע אפור (כתוצאה מריאקציה בין חומרים,לא זוכרת מהם, בחלמון ובחלבון)= קצת פחות נעים לעין. אני נמנעת.
הסיר נשרף? ראיתי פעם תיקרה שעוטרה בנטיפי ביצים. אבוי
ושאלו תהיינה הדאגות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.