האם יש בורדל בקומה שלמעלה? האם לנסות להנות מהאקשן- או לפתוח במלחמה חזיתית?
דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 20:05 #1 האם יש בורדל בקומה שלמעלה? האם לנסות להנות מהאקשן- או לפתוח במלחמה חזיתית?
ai27 Well-known member אתמול ב- 20:24 #3 נכתב ע"י דורי 1981: האם יש בורדל בקומה שלמעלה? האם לנסות להנות מהאקשן- או לפתוח במלחמה חזיתית? לחץ כדי להרחיב... לפידונים אוהבים מלחמות. תצליח להתאפק? אם כן, נסה להיות מנומס. לך דבר איתם כשאתה רגוע בכל זאת שכנים שלך תסביר להם את הבעיה. אולי אחד מהם מנקה מתחת לספות כשהוא לא נרדם או עושים כושר כשהם מתעוררים בלילה נערך לאחרונה ב: אתמול ב- 20:32
נכתב ע"י דורי 1981: האם יש בורדל בקומה שלמעלה? האם לנסות להנות מהאקשן- או לפתוח במלחמה חזיתית? לחץ כדי להרחיב... לפידונים אוהבים מלחמות. תצליח להתאפק? אם כן, נסה להיות מנומס. לך דבר איתם כשאתה רגוע בכל זאת שכנים שלך תסביר להם את הבעיה. אולי אחד מהם מנקה מתחת לספות כשהוא לא נרדם או עושים כושר כשהם מתעוררים בלילה
דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 21:06 #4 נכתב ע"י ai27: אולי אחד מהם מנקה מתחת לספות כשהוא לא נרדם או עושים כושר כשהם מתעוררים בלילה לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי את האנשים האלה בחיים. אולי הם תיירי סקס. האמת, ממש לא אכפת לי כל עוד יהיו בשקט בלילה.
נכתב ע"י ai27: אולי אחד מהם מנקה מתחת לספות כשהוא לא נרדם או עושים כושר כשהם מתעוררים בלילה לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי את האנשים האלה בחיים. אולי הם תיירי סקס. האמת, ממש לא אכפת לי כל עוד יהיו בשקט בלילה.
דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 21:17 #5 נכתב ע"י ai27: אולי אחד מהם מנקה מתחת לספות כשהוא לא נרדם או עושים כושר כשהם מתעוררים בלילה לחץ כדי להרחיב... זה לא כושר, זה אסי עזר על סטרואידים. לפי הריח הם גם מסניפים. שלא נדע.
נכתב ע"י ai27: אולי אחד מהם מנקה מתחת לספות כשהוא לא נרדם או עושים כושר כשהם מתעוררים בלילה לחץ כדי להרחיב... זה לא כושר, זה אסי עזר על סטרואידים. לפי הריח הם גם מסניפים. שלא נדע.
ai27 Well-known member היום ב- 06:11 #6 נכתב ע"י דורי 1981: זה לא כושר, זה אסי עזר על סטרואידים. לפי הריח הם גם מסניפים. שלא נדע. לחץ כדי להרחיב... תפוס זמן שאתה רגוע ולך לדבר איתם בטוב. איך מה שמסניפים עושה ריח? אני מכיר רק אישונים מורחבים/מצומצמים אבל אם הם עושים בדירה קרוספיט, זה יסביר את הריח והרעש
נכתב ע"י דורי 1981: זה לא כושר, זה אסי עזר על סטרואידים. לפי הריח הם גם מסניפים. שלא נדע. לחץ כדי להרחיב... תפוס זמן שאתה רגוע ולך לדבר איתם בטוב. איך מה שמסניפים עושה ריח? אני מכיר רק אישונים מורחבים/מצומצמים אבל אם הם עושים בדירה קרוספיט, זה יסביר את הריח והרעש
דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 20:06 #2 הערה: מדובר על שעות לא שגרתיות. 2-3 בלילה. אם קודם החות'ים העירו אותי (ומקווה שלא יחזרו למנהגם הנלוז בקרוב), עכשיו המיקרובים האלה צצו פתאום. מדובר בשני גברים, שזה עוד יותר גרוע.
הערה: מדובר על שעות לא שגרתיות. 2-3 בלילה. אם קודם החות'ים העירו אותי (ומקווה שלא יחזרו למנהגם הנלוז בקרוב), עכשיו המיקרובים האלה צצו פתאום. מדובר בשני גברים, שזה עוד יותר גרוע.