השכרת דירה בניו יורק ?

Numnum

New member
השכרת דירה בניו יורק ?

היי לכולם, אני מתכוון לעבור לניו יורק עוד מספר חודשים . ואני מנסה, ללא הצלחה, למצוא דירות בניו יורק (1 bedroom) מי יודע, איפה וכמה ? מה טווח המחירים ההגיוני ? יש משהו נורמאלי מתחת ל-1400 $ ? אשמח לקבל כל מידע בנושא. סופ"ש מענג לכולם, נמרוד.

xyzusa

New member
come to NJ

in 1400$ you will find reasonable 1-2 bedrooms apartment, about 20 minutes from Manhattan

jethro1

New member
20 דקות? רק עם מכונית

מה זה דירה נורמאלית? מה הצרכים שלך בדיוק

Numnum

New member
צרכים :

אני ובת זוגתי, לתקופה של שנתיים בתור התחלה. חדר שינה אחד, מטבח הגיוני, סלון משפחתי מבחינתנו, מכונת כביסה ומיבש,, יכולים להיות משותפים, יהיה נחמד אם תהיה בריכה וגם חדר כושר בבניין, חנייה כמובן לא תזיק . אגב, כמה הגיוני וקל זה להגיע למנהטן בלי רכב (בכל שעות היממה) ? שוב, המון תודה, נמרוד ואילה.

xyzusa

New member
באוטובוס מניו ג'רסי

זה בין חצי לשעה לשעה, תלוי איפה בניו ג'רזי ותלוי בשעה. מאיפה שאני גרה זה בדיוק 45 דקות, אפילו בשעות העומס. אפשר בשקט למצוא ב 1400$ דירת 2 חדרים, גם ב TOWN HOUSE, שזה יחידת בתים משותפת וגם בית פרטי קטן. ממליצה להסתכל על האתר: www.nj.com ושם להסתכל על REAL ESTATE

jethro1

New member
אם כך

אני מבין שאתם לא מתכוונים לגור במנהטן. ממה שאמרת, ונתעלם לרגע מהבדיחה על הבריכה וחדר הכושר, אתם אכן נמצאים בטווח המחירים של 1400 דולר לחודש. בעיקרון שככל שמתרחקים ממנהטן כך המחירים יורדים, אבל לא תמיד. יש שכונות מרוחקות כמו פארק סלופ בברוקלין בעלות מחירי שכירות של מנהטן בדיוק. ניו יורק גדולה. ניתן להגיע מאסטוריה שבקווינס למנהטן תוך 15 דקות ברכבת תחתית וניתן גם להגיע תוך שעה אם אתה עמוק בברוקלין.

scalar

New member
לגבי הרכב,

יותר קל להגיע למנהטן בלי רכב
למצא חניה כאן זה סיוט, שלא לדבר על המחיר!!! בשביל לגור במנהטן בדירה כמו שאתה מתאר אתה צריך לפחות להכפיל את תקציב הדיור. רב הבניינים הם ללא בריכה. יש יותר בניינים עם חדרי כושר וברב הדירות בעיר אין אפשרות לשים מכונה ומייבש - במקרה הטוב יש בכל קומה. לעיתים יש רק בקומה מסוימת או שאין בכלל. יש גם בניינים בהם אין מעלית ולגבי חניון, גם אם יש חניון בבניין (ואין הרבה כאלו) זו כבר תוספת רצינית. אתה יכול להתרשם מההיצע באתר בשם craigslist. (דרך אגב - כאן מתייחסים לדירות לפי מספר חדרי השינה בהן, לכן אתה מחפש דירת 1BR = 1 BedRoom.) וכמו שכבר אמרו לך - הרכבות לעיר מגיעות בתדירויות גבוהות והנסיעה בהן מאד נוחה.

למעלה