השכרת דירה -תל עמל\נחלה

bolant

New member
השכרת דירה -תל עמל\נחלה

היי בהמשך לשרשור הקודם שלי על חיפוש דירה להשכרה בחיפה. אשמח אם בעלי הנסיון יחוו דעה לגבי אזור נחלה ותל עמל והרחובות החשמל,דרך יד לבנים,פאר,הירדן,חטיבת כרמלי ואזור גשר פז,דרך דורי. וכן רחוב קרן היסוד השאלה אם אני משכיר שם דירה ורוצה להכניס שותף\ה סטודנט לדירה ,יהיה ביקוש? או שהרחובות האלה רחוקים ולא נגישים מבחינה של אוטובוסים. פשוט מצאתי שם כמה דירות להשכרה במחירים ממש טובים ואני מתלבט. תודה

bolant

New member
גאולה

וגם לגבי אזור גאולה-השילוח וכו,סטודנטים משכירים שם?

TheBigBrother

New member
אני לא יודע איזו דירה אתה מחפש

אבל תקח בעניינים שמה שכתבת בהודעה הראשונה(החשמל, גשר פז וכ"ו) אלה שכונות שנחשבות לשכונות בעיתיות מחינה חברתית ומרכזות לא מעט פשע גאולה זה גם לא שכונה מי יודע מה.חרדית + קצת פשיעה

hilapi

New member
זוכר אותי מהשרשור הקודם ../images/Emo8.gif?

בקשר לרחובות שציינת ( חשמל,דרך יד לבנים,פאר,הירדן,גשר פז,דורי )-מאוד לא מומלצים ! אזור מוזנח ששוררת בו אווירה לא נעימה ( בלשון המעטה
). רח' קרן היסוד-אין לי מושג למה שייכת אותו לרחובות הנ"ל-ממוקם בכלל בשכונת רוממה וכפי שכתבתי לך בעבר,אחלה רחוב. לגבי גאולה,שילוח וכו' כפי שכבר נכתב מדובר באיזור שבו מתגוררת בעיקר אוכלוסיה חרדית. וגם הנגישות לתחבורה ציבורית לא מדהימה שם.

amitk80

New member
תנסה ללכת על איזור

נווה שאנן, טכניון, רמות ספיר ורמות רמז. הם ממש קרובים לאוניברסיטה. אתה יכול גם לנסות לחפש דירות ברחוב איינשטין שיחסית נגיש לאוניברסיטה..

למעלה