השכרת דירה

bamba31

New member
השכרת דירה

במידה ועוברים לקנדה בתקופה קצרה לפני קבלת ה PR הרשמית ,נניח אחרי הבדיקות הרפואיות, כמה מסובך יהיה להשכיר דירה בשלב זה?

כל עוד את יכולה להראות יתרה מכובדת בבנק הקנדי

לא תהייה לך בעיה לשכור דירה. בעל הבית ישאל קצת יותר שאלות, אבל מכתב מהבנק שמאשר שיש לך יתרה של 5 ספרות בחשבון כלומר מעל 10,000 דולר, בסניף בנק מקומי והמלצה או שתיים ממכרים מקומיים, יסלול את דרכך המהירה לחוזה השכרה אצל 90% מבעלי הנכסים. אני מוכן לתת את שמי כממליץ באיזור טורונטו כמעט לכל מי שנרשם לתפוז לפני יותר מ 6 חודשים.....

dannyk27

New member
כן

לא צריך חשבון בנק (עם 6 ספרות ביתרה) לא ערבים ולא תלושי משכורת. לחברת הניהול שמנהלת את הבינינים באיזור היהודי מספיקה רק המלצה בע"פ של הקהילה שהשוכר ימסור.

mayaz5

New member
אז אני שוב אובדת עצות

אם הם עוזרים כל כך אז אולי כדאי באמת להגיע לשם , למרות שלא ממש התרשמתי מהמקום (הלוחות האלקטרוניים) אולי תמליץ משהו? יש בתי חולים באזור ? דרושים אחויות ? האם הקהילה תוכל לעזור בתעסוקה? איך החינוך ומה עלות המגורים להשכרה?

dannyk27

New member
שוב את אותם התשובות

שכבר נכתבו אין ספור בפורום, יש בעיר כ5 בתי חולים (מה לא יהיו?) בכל קנדה דרושים אחיות, ידוע לך שיש לעשות הסבה כמובן ולאחריה לא תצטרכי את עזרת הקהילה במציאת תעסוקה. באשר לחינוך, כמעט כל היהודים שולחים למוסדות היהודיים בין אם הפרטיים או הציבוריים. עלות השכרת הדירות שני חדרי שינה באיזור היהודי מכ 600 דולר ומעלה כשכמעט הכל כלול.

dannyk27

New member
נכון

כתבתי כמעט אז באלו זה כולל חימום, appliances, מחסן פרטי וחניה, אם משלמים עוד קצת בבינין סמוך אפשר לקבל גם כביסה וייבוש, וכבלים כלול במחיר.

זה כבר נשמע חשוד

אם נותנים לי כזה דבר בכזה מחיר... משהו פה מסריח. אני לא יודע, אבל כנראה שאין ביקוש ובגלל זה המחיר בקרקעית. יכול להיות שאין ביקוש בגלל שויניפג זה חור?

dannyk27

New member
למה אתה משלם שכ"ד של 2000$?

אלו המחירים, ונכון אין הרבה בינינים כאלו, ורשימת ההמתנה ארוכה מאוד, הרוב משכירים באזור הזה דרך סבלטים, אחרת כמעט ואין סיכוי.

למעלה