השכרת מחסן

הדס851

New member
השכרת מחסן

שלום,
ברשותי דירה. יש לי מחסן 8 מ"ר שהוא חלק מהבניין אך הכניסה אליו היא מבחוץ מאזור החניה של הבניין.
אני רוצה להשכיר אותו למישהו שיש לו עסק קטן של הפקת ארועים. לדבריו צריך את המחסן לאחסון ציוד לארועים כאשר תדירות הוצאת/הכנסת ציוד יכולה להיות יומית (תלוי לפי נפח עבודה).
האם זו אמורה להיות בעיה?
למה עלי לשים לב בבניית החוזה?
חשוב לי שלא יהיו לי בעיות עם שאר דיירי הבית ובמידה וההתנהלות שלו תהיה לא הולמת שאוכל לפנות אותו.
תודה

ודאי שזה בעייתי

ולפי שאלתך את כבר יודעת זה, השאלה היא לא אם יהיו בעיות עם שאר הדיירים אלא מתי יתחילו הבעיות, מחסן כזה מיועד לאחסון ציוד פרטי של דיירים ולא לשימושים מסחריים של גורם זר. רכב זר שייכנס באופן קבוע לרחבת החניה (ואין לו חניה משלו) יפריע (גם אם זמנית) לכניסה ויציאה של רכבי השכנים וגם יחשוף אותם לסיכונים מוגברים של דפיקה בחניה, בעיקר אלה שמקום החנייה ליד המחסן שלך. השכרה לארועים אומרת גם פריקה וטעינה בשעות לא מקובלות שעלולים לגרום מטרד רעש לשכנים שגרים מעל, שכנים עצבניים יכולים לדווח על שימוש מסחרי לעירייה (ארנונה מוגדלת וצרות אחרות) ולרשויות המיסים (שתשלמי מע"מ ומס הכנסה על ההשכרה הזאת). הייתי גם בודק את התקנון המוסכם של הבניין לבדוק אם אין שם מגבלות על שימוש מסחרי במחסנים.
אישית, אם שכן בבניין שלי היה עושה השכרה כזאת לא הייתי עובר על זה בשתיקה.

למעלה