השכרת סירה גדולה

yossin

New member
השכרת סירה גדולה

שלום- אולי מישהו יידע לעזור לי ? אני צריך לעשות אירוע גדול (50+ אנשים) ומחפש רעיון רעיון שעלה הוא שיט ואולי בצירוף ארוחה. ידוע מי מוכר שירות כזה ? אל מי לפנות ? תודה

lizard

New member
יש כמה

תנסה בשיא גל אזימוט דרך הים יכטה דנית וחלק מהם יש קישור בעמוד קישורים של הפורום. בגדול אני לא מאמין שתמצא ספינה מספיק גדולה. אבל אולי יהיה לך מזל
מיכה

בת ים

New member
ביפו../images/Emo26.gif

יש כמה ספינות גדולות שמשכירים אותן לארועים מסוג זה. יש אבל לקחת בחשבון-שתכנון ארוחה ממש בתקופה זו של השנה-בספינה-יכול להיות בעייתי, עקב מזג האויר. כלומר, העניין יכול להיות גם חסכוני-כי אף אחד לא יאכל כלום
בכל אופן-בהצלחה. *למיטב ידיעתי-בבעלות החברות שמיכה הזיכר אין סירות שמתאימות למעלה מ12 איש. בתיה

arik2000

New member
השכרת סירה

יש במרינה של אשקלון שנים שנותנים את השרות הזה -ארוע של אנשים כולל ארוחה וכו´ כמו כן יש במרינה של אשדוד גם ספינה שעוסקת בדיוק במה שאתה מחפש תצלצל למשרדי המרינה והם יתנו לך את הטלפון

בת ים

New member
תודה../images/Emo45.gif

האינפורמציה הזו נדרשת די הרבה פעמים. אם תוכל לתת לנו מספרי טלפון של האנשים-תעזור ביותר!! ושוב תודה בתיה

arik2000

New member
השכרת סירות לאירועים

אז מי שמעוניין להשיר ספינות/סירות לאירועים הנה הטלפונים: הבעלים שמו וולטר וניתן להתמקח על המחיר.... 08-6711724 08-6782730 פקס יש גם נייד 050-417342 053-434404 כמו כן מי שמעוניין במועדון הצלילה המספר 08-6711375 לבקש את ג´ף כמובן שחכתי להגיד שמדובר במרינת אשקלון!!! אם יהיו לי פרטים נוספים בהמשך אני יוסיף

למעלה