השכרת רכב בחו"ל - מה צריך לבדוק?

השכרת רכב בחו"ל - מה צריך לבדוק?

שלום,
אנחנו מתכננים לטוס לרוסיה בעוד כמה חודשים, וחשבנו לשכור רכב ולנסוע לבקר קרובי משפחה בעיר נידחת. מאוד מאוד נידחת.
לשם כך, חשבנו לשכור רכב. בדקנו בגוגל, השווינו מחירים, אפילו הצלחנו להבין פחות או יותר מה כולל כל ביטוח ומה זה לכל הרוחות LDW ו-SLDW.
אציין שאנחנו עם שני ילדים (כבר הוספנו למחירים שבדקנו באינטרנט עלויות של כסאות ילדים ויש גם אופציה להזמנת GPS מקומי), וכמובן לקחנו בחשבון עלויות של דלק.

מה עוד אנחנו צריכים לבדוק/לוודא, אם בכלל, לפני שאנחנו סוגרים הזמנה? האם פשוט לבחור חברה להשכרת רכב, להזמין ולאסוף את המפתחות משדה התעופה?

Philip Jr

New member
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו

הוא לבדוק האם הרשיון הישראלי תקף ברוסיה, ואם לא אז לעשות רשיון בינלאומי בממסי. ואולי עדיף גם בלי קשר לעשות כזה. חוץ מזה? השכרת רכב זה לא כזה עניין מורכב, נשמע שבדקתם מה שצריך..

תודה על הטיפ לגבי רשיון הנהיגה

זו הפעם הראשונה שאנחנו רוצים לשכור רכב ועל כן החששות (למרות שכפי שאמרת זה כנראה לא עניין מורכב כל כך).

Philip Jr

New member
אז זה מובן

אני לא יודע אילו חברות יש איפה שאתם נוחתים, אבל בהחלט כדאי ללכת עם אחת מוכרת וגדולה יחסית. מעבר לביטוח ורישיון באמת שאין יותר מדי מה לבדוק. אולי בעצם עוד משהו קטן - לוודא שאפשר להוסיף עוד נהג בחינם אם אתם זוג. לרוב עם בני זוג זה בחינם. ואולי עוד משהו קטן - לוודא לפני שנוסעים עם הרכב שאין איזו דפיקה גדולה לא מתועדת, שלא יאשימו אתכם..

ivgy1980

New member
רוסיה איננה ישראל

עיר נידחת יכולה להיות במרחק של מאות ק"מ מעיר גדולה כלשהי.
בהנחה ואינכם דוברי רוסית, הייתי שוקל תחבורה ציבורת גם כן.
ורצוי לסגור את נושא ה-EMERGENCY בנושא הרכב
(יענו - גרר, רכב חלופי, ועוד).

למעלה