השכרת רכב בניו זילנד ובאוסטרליה

431953

New member
השכרת רכב בניו זילנד ובאוסטרליה

אני יוצא לטיול בתחילת מרץ ל20 יום לניו זילנד מהיכן כדאי להשכיר רכב מהארץ או מניו זילנד והיכן יותר זול בארץ רוצים על הונדה 1000 $ אמריקאי איזה חברות השכרה מקומיות יש שם וטם ניתן להזמין רכב מישראל

gozala

New member
../images/Emo45.gif מנסיוני../images/Emo168.gif

לגבי ניו-זילנד בתי ובעלה ביקרו שם במשך 3 חודשים, קנו רכב ומכרו אותו לאחר 3 חודשים בחזרה. היכן אתה נוחת? אם אתה מסוגל להרים טלפון לסוכנויות השכרה ולעשות "מחקר שווקים" וכך להוריד את המחיר וממש "להתמקח"... אמנם עשיתי את זה בקנדה, אבל עסקה זו עסקה: הייתי צריכה רכב לחודש ימים, שאלתי בשדה התעופה: ביקשו 1,000$ לחודש + מיסי נמל ועוד ועוד, לקחתי הסעה (חצי פרטית למלונות במקור) ובעיר אליה הגעתי הרמתי טלפון למספר סוכנויות ואחרי "מחקר השווקים" קיבלתי מכונית לחודש ימים ב-600$! מה שכן, הכן לעצמך (אם אפשר) ויזה זהב, חיסכון אדיר בביטוח ועוד הערה על כל צרה: בלי רשיון בינלאומי לא מוכר הביטוח, דאג שיהיה לך.

gozala

New member
../images/Emo73.gif כנס והשווה מחירים../images/Emo168.gif

אין סוף לאתרים בהם אתה יכול לברר מחירים, יש לשבוע, יום, שבועיים וכו' דוגמא למחיר (ובודאי יש זולים יותר כעיסקת חבילה) ליום: 34$ ניו-זילנד שהם 476$ ניו-זילנד ולא בדיוק מגיע ל-1,000$ ארה"ב שציינת. אתה יכול להזמין לך מכונית מהארץ שתחכה לך בשדה התעופה דרך האינטרנט, למה לשלם ל"יד" נוספת בכלל? ומניסיוני, אחרי מספר פעמים שחיכתה לי מכונית בשדה התעופה (מהאינטרנט) עדיף במקום ולאו דווקה בשדות התעופה עליהם יש מס נמל.

למעלה