לטוס????
סלח לי על ההלם בו לקיתי, שום שבר שכמה כדורים להורדת לחץ דם לא ייפתרו נכון רכב לפעמים מגביל, וכשהתחלתי לקרוא את הודעתך אמרתי אה כן, עכשיו הוא יציע לה לעשות את צ´ילה בטרמפים והנהנתי בהסכמה ואז הגעתי לקטע בו אתה מציע לטוס לדרום ולעלות למעלה חשכו עיניי למה למה למה למה למה למה????? לא רוצה רכב? נהדר, עוד יותר טוב, יש המון(!) טרקים לעשות שם שחבל על באמת על הזמן של הרכב (לא שלי זה הפריע לקחתי רכב ועדיין עשיתי את כל מה שרציתי לעשות) אז אוקיי, רד למטה בטרמפים ותעלה בטרמפים או אוטובוסים או מה שלא יהיה, למה לטוס?? רק תחשוב על כך שלפחות באוטובוסים או טרמפים יוצא לך להכיר את האנשים המדהימים שנקראים צ´יליאנים, אפילו אם באוטובוס כל מה שיוצא לך לעשות איתם זה לשחק בינגו בספרדית, גם כן משהו... לא חבל??? חוץ מזה, את הקרטרה אוסטרל שווה לעשות ברכב, או באופניים (למשוגעים לדבר בלבד, אם הייתי עושה זאת שוב, הייתי הולכת על אופציית האופניים), אתה מפספס את החלק הכי יפה בצ´ילה אם אתה עושה את זה בטרמפים או באוטובוס, אנחנו למשל הלכנו לישון בבית של מקומית, גילינו שהיא שוכנת על קצה האוקיינוס ולקראת אחה"צ באו לבקר אותנו דולפינים...נכון ה"חוף" לא היה מתאים לשחייה, אבל זה לא הפריע לנו לקפוץ עם כל הבגדים למיים ולשחק עם הדולפינים, את המקומית הזאת שלא גרה בכפרים הקטנים הפזורים לאורך הקרטרה אלא במקום קצת יותר נידח באמצע שומקום אתה בטח לא פגשת שוב, טרמפים כל הדרך הלוך חזור, סבבה גם אוטובוסים כבר נורמלי אבל טיסה הלוך ולעלות בטרמפים? טססק טססק, חראם, חראם!!! הנוסף נורא תלוי באיזה תקופה טסים, אם זה בסביבות החופש הגדול של הצ´יליאנים שווה לעשות בטרמפים, אם זה כבר פברואר ורוחות של חורף נושבות לא הייתי מציעה לנסות לעשות את צ´ילה ככה. זה לא הכי כיף