מה את אוהבת?
גן החיות של סן דייגו ממש נפלא. גם שם וגם בספארי יש גורים חדשים, ובספארי פתוח עכשיו ביתן פרפרים משגע.
סי וורלד גם נחשב לאטרקציה מרכזית, אבל אני הרגשתי שלבעלי החיים לא טוב שם, והיה לי קשה ליהנות.
בירץ' אקוואריום הוא אקוואריום אוניברסיטאי קטן, ומרתק.
בלבואה פארק מעניין בעיקר בסופי שבוע, ובימי ראשון פתוחים גם הבתים הבינלאומיים. זה היום המועדף עלי בפארק. יש שם גם הרבה פעמים קונצרטים, וכל האמנים פותחים את הסדנאות והחנויות שלהם בכפר הספרדי. המוזיאונים לא מאוד מרשימים, אבל את המינגיי אני אוהבת. גם חנות המוזיאון מוצלחת, ויקרה מאוד.
חובה להגיע לחופים של לה הויה בערך שעה לפני השקיעה. כל כלבי ואריות הים מגיעים אל החוף לקראת שנת הלילה.
מקום שאני חוזרת אליו שוב ושוב, הוא המגדלור של קבריו. גם מעניין מבחינה היסטורית, וגם תצפית מרהיבה. תצפית יפה נוספת היא מהר סולידאד.
האולד טאון מאוד תיירותית, אבל לא הייתי מדלגת עליה, צמוד אליה איזור בילוי שנחמד להיות בו אחרי החשכה.
אם את אוהבת גלישת רוח, יש מקום מוצלח בטורי פיינס.
סי פורט ווילג' הוא איזור קניות מיוחד. יפה לטייל שם, ובסופי שבוע אפשר ליהנות ממופעי רחוב. יתרון נוסף, פתוח שם עד שעה מאוחרת יחסית, ואפשר לטייל בין הבוטיקים אחרי שמקומות אחרים נסגרים, וכך לנצל טוב יותר את היום.
יש את המידווי, אם את מתעניינת בנושאת מטוסים, לא כולם מתחברים.
איזור הבילויים הידוע הוא הגז לאמפ, אותו אני פחות אוהבת, אבל ממליצים עליו מאוד, אז אולי אני פיספסתי משהו.
כמה ימים יש לך שם? כי אולי כבר מילאתי לך את הטיול.