וידוי של אוטיסט בתקשור למה הוא התגלגל כאוטיסט
יצחק אייזיק, מוצ"ש קרח, תשע"א, בתיקשור בשיטת תמיכה .F.C שמקובלת במדינות רבות כעדות קבילה בבית המשפט אני בתור אוטיסט רואה את האמת, בדרך כלל הרבה יותר ברור מרוב בני האדם "הנורמליים". אבל, הייתי כמוכם, הייתי 'טמבל', גם נמשכתי פעם לעולם הגשמי, לא בגלגול הזה, בגלגול אחר, וטעיתי כ"כ הרבה פעמים, נפלתי כ"כ הרבה פעמים, אבל עכשיו, אני רואה ברור את האמת, ואני לא יכול להבין איך נפלתי על דברים כ"כ שטותיים, כ"כ שוליים, כ"כ לא חשובים, אבל בכל זאת נפלתי. אבל הייתי גם צדיק, וזה יותר גרוע אם צדיק נופל, ובכל אופן, ירדתי שוב לעולם הזה בתור שוטה שלא יכול לחטוא, ואני מאד מאד סובל מהמצב שלי, כי אני שונא את העולם הגשמי, וגם אין לי אפשרות לעלות רוחנית. כי רק לאדם רגיל "נורמלי" בעולם הזה, שיש לו בחירה חופשית, יש יכולת לעלות רוחנית, ולכן אני סובל מאד מאד. אני זוכר את העברות שלי, איך שבזבזתי את הזמן שלי בתור בן-אדם רגיל בגלגול הקודם. יכולתי להגיע בקלות לגן-עדן, אבל לא עשיתי את זה, אני נמשכתי אל החטאים של העולם הזה ולא חשבתי על העולם הבא, לא חשבתי על הנצח, האמנתי לשקרים, ועכשיו, ברורה לי האמת כ"כ, ואני במצב שאני לא יכול לעלות, אפילו שאני יודע את האמת. וזה כואב לי מאד,
אבל זה חלק של התיקון שלי וזה לטובתי. אבל, אתם יהודים טובים, אתם במצב של אנשים נורמליים, אל תבזבזו את הזמן, תעלו, תעלו רוחנית, תעזבו את כל התשוקות, וכל העולם הזה שלכם עם תענוגותיו הדמיוניים, השקריים והזמניים, ותדבקו לקב"ה, חבל על הזמן. אני הייתי צדיק לא סתם, אבל גם לי היה יצר הרע, אמנם לא כמו של אדם פשוט, אולי גם הייתם אומרים שזה לא נורא, אבל בשבילי זה היה נורא, יכולתי לעלות הרבה יותר, וכשהגעתי לעולם הבא ואמרו לי על כמה עברות שעברתי עליהם, זה היה ממש בושה בשביל אדם כמוני. אני הרגשתי כ"כ רע, וכ"כ מתבייש, ואפילו עם כל זה, הייתי צריך להיות רק זמן קצר בגהינום, ואחרי זה כבר היו מעבירים אותי לגן-עדן, אבל רציתי לנקות את הכל, אז שלחו אותי בחזרה כשוטה,
שגם תהיה לי אפשרות לעזור להעביר מסרים לעם ישראל. אז באתי לעולם הזה ואני מנסה לעשות את התיקון שלי, ובנוסף לזה, שלחו אותי לא סתם כאוטיסט, אלא כאוטיסט שמפריע הרבה לאנשים, שצריך הרבה סבלנות בשבילי, כי אם לא, אז זורקים אותי מהר מאד ממקום למקום. אין לאנשים סבלנות לאוטיסט שעושה דברים קשים ומפריעים מאד, אבל, הכל כדאי, כי עכשיו יהיה לי גן-עדן, ואם ה' יעזור לי ואני אוכל להחזיק מעמד עוד זמן קצר, אז בעזרת ה' גם אני אקבל משיח ואני אהנה מבית המקדש, הקורבנות והעולם הבא. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לזיכוי הרבים, ניתן לקבל את המסרים חינם בדואר. ניתן לקבל עלונים/דיסקים לשמיעה. פרטים בטל. 0527-120-948. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (מתוך אתר דניאל)
http://www.dani18.com/index.php