השלב השביעי

thesurvivor

New member
השלב השביעי

השלב השביעי יביא את הטור לחבל בריטני בצרפת . שטאובריאן - סנט בריי - 204 ק"מ . הבאתי את הגרף של השלב הזה .

הימורים רבותי הימורים....

בלי פאסה ובלי דומינה, אין כרגע קבוצה רצינית שמושכת הפלוטון. גרולשטיינר עשתה אתמול מאמצים, אבל זה לא בטוח יחזיק נעמד גם היום. אני שוב הולך על בריחה, אבל בגלל שאני מביא נאחס על בטיני, בארטולי ובוגארד. אני הולך היום על אלוף הולנד, אריק דקר כמנצח. וד"א אודי אתמול לא התכוונתי שבטיני ובארטולי יעבדו ביחד בגלל האהבה הגדולה שיש בינהם. להפך בגלל השנאה והתחרות הגדולה שקיימת בינהם, ובגלל שאתונה מתקרבת ובאלריני עדיין לא הודיע מי המוביל שלו, בגלל הסיבות האלו אף אחד מהם לא ירצה שהשני יזכה בניצחון.

Sybh

New member
אני מהמר...

שאם תהיה בריחה היא תתפס והגיע הזמן שאריק זאבל ישיג נצחון ראשון בספרינט סיום.

natyh

New member
יאן אולריך

הוא חייב לברוח כדי לגלות מה מצבו של ארמסטרונג . נתי

cipo 1

New member
יש לי בבית שתי חולצות אורגינל מהטור

של 2000 ו 2003 נראה לי שאני שולח אחת לאולריך הגיעה הזמן שאני כבר אראה אותו בצהוב . לחיי יאן ה-
. עודד

רותם 1717

New member
ההימור שלי

לא תהייה בריחה, מספיק קטע אחד עם בריחה מוצלחת עוד לפני שהגענו לפירנאים, לא צריך יותר. אני הולך על ספרינט וניצחון שני ברצף של בונן.

natyh

New member
והטיפוסים היום

Km 113.5 - Cפte de Dinan - 1.1 km climb at 4.3 % - 4e Cat Km 149.0 - Cפte de Saint-Aide - 1.0 km climb at 6.0 % - 3e Cat רישאר וויראנק ובטיני יאלצו לזוז לתקוף בנקודות ההלו כדי להיות בתמונת מלך ההרים וכנ"ל מרקדו ופינו. נתי

אני מהמר על ברושאר

יש כ-9 ק"מ לפני הסיום עליה קטנה. נראה לי מקום אידיאלי להתקפה.

למעלה