השלב השישי במשחק של גלעד

bshuval

New member
השלב השישי במשחק של גלעד

טוב, העברתי לכאן כדי שלא נצטרך לראות האם יש חידוש בעבר. השלב שלי מכיל את החלק המתבקש + עוד קצת לפי הציור... מתבקש: דפדפו דש אחד ימינה מלפנים ודש אחד שמאלה מאחור (או היפכו ודפדפו אותו ימינה) אח"כ בצעו את המתואר בציור המצורף...

bshuval

New member
הערה לגבי הציור

משום מה, כאשר הציור מוצג בצד, לא רואים חלק מהקווים (האם זה מרמז על שיטת כיווץ התמונות ל"הצציות" (thumbnail pictures) של תפוז?) אז תפתחו את הקובץ המצורף. אגב - אני הכנתי את הציור בWORD וזה די עונש...

ycyclop

New member
לא מסתדר לי

המעבר משלב 5 לשלב 6. היות ושלב 5 היה רק סימון קיפולים, אז קווי המתאר של הדיאגרמה היו אמורים להשאר אותו דבר ז"א חלוקה לשלוש ולא לחצי

giladznaor

New member
נראה לי

שמה שבועז מתכוון זה שאמורים לקפל את "השלב המתבקש" (שלב 5ב'), ואז לקפל את מה שהוא הראה. לא יודעים איך לקפל את "השלב המתבקש"? שביזות. סתם, אבל קודם תנסו. אני חושב שלדגם אחרי השלב של בועז יש הרבה מאוד פוטנציאל, בעיקר לדגם עם מספר נושאים (סגנון ניל אליאס). אם יש לכם רעיון לאן להוביל את הדגם, אל תספרו לאף אחד, פשוט תתנו הוראות ונראה לאן נגיע. אולי אפילו נגיע למתומן בלתי משוכלל מדהים! (8

bshuval

New member
אני לא יודע...

הרבה פעמים בעזרת doodling אני מגיע לצורה הזאת (אני מאד swivel folds), ואין לי הרבה מה לעשות עם זה... האמת שלדעתי השלב הבא הוא די מתבקש, וכדי שיבוצע משהו אחר, אני אגיד לכם שאני כמעט אוטומטית ביצעתי elias stretch... אז אנא הציעו משהו מענין יותר.

למעלה